Keystone logo
University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

Introduktion

Grundlagt i 1883, University of Sioux Falls, som ligger i Sioux Falls, South Dakota, er en Christian, Liberal Arts University tilknyttet Amerikanske Baptist Churches, USA. USF er en uafhængig, non-profit institution.

Dedikeret fakultet med vilje integrere tro og læring, hjælpe de studerende til at opdage deres karriere kaldelse og forberede dem til at tjene Gud og menneskeheden. Med en placering på 98%, vores alumner udleve USF s Kultur for service motto i deres erhverv, familier og lokalsamfund.

Vores dygtige professorer underviser, rådgiver og mentor studerende. Med en 14: 1 elev-til-fakultet ratio, intime indstillinger klasseværelset lette indførelsen af ​​begreber, udveksling af idéer og tilskyndelse til at anvende dem gennem erfaringsbaseret læring.

For voksenelever drevet til at opfylde deres drømme, USF tilbyder online og on-campus voksen og kandidatuddannelser til at hjælpe enkeltpersoner afslutte deres uddannelse eller tjene avancerede grader.

USfwch

AF TAL:

Placering Pris: 98% af USF kandidater finde beskæftigelse i deres valgte områder inden for seks måneder efter eksamen.

Studerende / fakultetet Ratio: 14: 1

Tilmelding: 1.530 Total studerende fra 34 stater og 11 lande

Mand til kvinde Undergraduate Ratio: 59% kvinder, 41% mænd

Antal klubber, aktiviteter og organisationer: 100+

Kirkesamfund Repræsenterede: Lutherske, 18%; Døberen, 12%; Katolsk, 10%; Methodist, 5%; Konfessionsløse, 4%; Christian Reformed, 4%; Presbyterian, 2%; Wesleyan, 3%; Assemblies of God, 1%; Evangeliske, 2%; og Andre / Ukendt, 37%

Prime Location: Sioux Falls, befolkning 166.700 og MSA befolkning 232.879, er i "Heart of America", og USF er i "Heart of Sioux Falls."

sfschool2

MISSION STATEMENT

The University of Sioux Falls, en Christian University i liberale kunst tradition, uddanner studerende i humaniora, videnskab og erhverv. Den traditionelle motto Universitet er Kultur for service, det vil sige, vi søger at fremme akademisk ekspertise og udvikling af modne kristne personer for tjeneste for Gud og menneskeheden i verden.

Gennem programmer i humaniora, videnskab og erhverv, University hjælper personer vokse intellektuelt, skelne sandhed og udvikle en kristen verdenssyn. Som kristen institution, USF fremmer i alle medlemmer af lokalsamfundet udvikling af følelsesmæssig modenhed, fysisk velvære, interpersonelle færdigheder og værdier, som afspejler den karakter og Kristi lære.

USF er forpligtet til herredømme Jesus Kristus og at integrationen af ​​bibelske tro og læring; Det bekræfter, at kristne er kaldet til at dele deres tro med andre gennem livet for service. Universitetet er tilknyttet den amerikanske Baptist kirker, USA, og glæder studerende på alle tro eller benævnelse.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Spørgsmål