Keystone logo
University of Southampton Malaysia

University of Southampton Malaysia

University of Southampton Malaysia

Introduktion

University of Southampton Malaysia åbnede i EduCity (Johor) i oktober 2012. Universitetet har et globalt ry for akademisk ekspertise og er grundlægger af Russell Group af forskningsintensive britiske universiteter.

University of Southampton er blandt verdens 100 højere uddannelsesinstitutioner. QS World University Rankings 2021 har placeret University of Southampton 90th blandt globale universiteter, hvilket gør University of Southampton Malaysia det bedste britiske universitet i Malaysia.

Programmer, der tilbydes i Southampton Malaysia, er højt rangeret globalt og i Storbritannien. Vi er rangeret som nummer 1 i Storbritannien for Electrical and Electronic Engineering program (Guardian University Guide, 2021), nummer 4 for maskinteknik (The Times and Sunday Times Good University Guide, 2020), nummer 7 for Aeronautics and Astronautics (The Complete University Guide, 2021) og nummer 11 til datalogi (Den komplette universitetsguide, 2021). Vores Business, Management og Marketing-program er også rangeret top 10 i Storbritannien, ifølge Guardian University Guide 2020.

Vores studerende kan drage fordel af det bedste fra begge verdener ved at studere i Malaysia og i Storbritannien. Universitetets ingeniørprogrammer er opdelt -kampusprogrammer: Ingeniørstuderende studerer 2 år i Malaysia og 2 år i Storbritannien. Studerende fra de andre programmer kan også ansøge om at gennemføre deres grader i Storbritannien, når de vil (1 + 2 og 2 + 1 leveringsmodeller er tilgængelige).

At studere ved University of Southampton Malaysia hjælper med at spare op til 75% af omkostningerne sammenlignet med at gennemføre programmerne fuldt ud i Storbritannien. Engineering split-campus programmer er 40% mere overkommelige. Vores ingeniørstuderende betaler for deres 1. og 2. års studier i Malaysia Ringgit (MYR), og de får 20% rabat, når de skifter til Storbritannien for at gennemføre deres 3. og 4. år. Studerende, der studerer Business-programmer på Malaysia-campus, sparer op til 60 % af prisen på vores UK-baserede grad, hvis de vælger at gennemføre programmerne fuldt ud på Malaysia campus.

Vores studerende arbejder sammen med verdensledende akademikere med adgang til banebrydende faciliteter og globale samarbejder. Studerende, der studerer på Malaysia-campus, tilbydes samme kursusindhold og undervisningskvalitet som studerende i Storbritannien. Mange ressourcer og faciliteter til rådighed på den britiske campus kan også vurderes af vores malaysiske campusstuderende, såsom digitalt bibliotek og karrierewebinarer. Den nye Malaysia-campus * har avancerede laboratorier og faciliteter såsom Dry Research Lab, Design Studio, Computer Science Lab, Thermofluid Lab, Aero Lab og Green Energy Lab. På den britiske campus har vi investeret £ 8 mio. I vores bachelorundervisning og projektlaboratorier. 98% af Southampton-kandidaterne var i beskæftigelse eller videreuddannelse inden for seks måneder efter deres eksamen (Graduate Outcome, 2017/18). Vores nyuddannede er gået i arbejde med verdens førende virksomheder som Dyson, Huawei Malaysia og JP Morgan.

I september 2021 byder University of Southampton Malaysia studerende velkommen til vores nye campus *, en del af EcoBotanic City i Johor. Den nye campus i flere etager er bygget til at rumme op til 2.000 studerende og har avancerede laboratorier, lærings- og rekreative rum for en enestående uddannelsesmæssig oplevelse. Vores studerende kan nyde en film, shopping og meget mere på en bred vifte af underholdningsfaciliteter i en række indkøbscentre i nærheden af EcoBotanic City. Vores campus ligger kun 40 minutters kørsel fra Singapore. Universitetets studerende nyder også at rejse til Kuala Lumpur eller andre dele af Malaysia til korte weekendture med praktiske transportsystemer.

* underlagt godkendelse fra ministeriet for videregående uddannelser

Placeringer

Placeringer
  • No. 3, Persiaran Canselor 1, Kota Ilmu EduCity, 79200 Iskandar Puteri, Johor,, , Johor Bahru

  • Southampton, Det Forenede Kongerige

Spørgsmål