
Naturvidenskabelig bachelor in
BSc (Hons) Fødevarevidenskab og ernæring University of Surrey

Introduktion
Nøgleinformation
- Startdato: Oktober 2021
- BSc (Hons) UCAS: BD46 3 år
- BSc (Hons) UCAS: BD48 4 år med grundår
- BSc (Hons) UCAS: BD47 4 år med professionel uddannelse
- BSc (Hons) UCAS: BD49 5 år med grundår og professionel uddannelse
Hvorfor vælge dette kursus
Vores fødevarevidenskabskurser rangeres som 2. i Storbritannien af The Times og The Sunday Times Good University Guide 2021 og 2. i Storbritannien af Complete University Guide 2021.
Vores afdeling for ernæringsvidenskab er hjemsted for et innovativt undervisnings- og læringsmiljø . Styrken og dybden af vores forskning betyder, at du ikke kun bliver undervist af internationalt anerkendte forskere, men også kan blive aktivt involveret i banebrydende forskning under dine studier.
Hvad du vil studere
Fødevarevidenskab er et tværfagligt emne, der anvender videnskaber som kemi og biologi til studiet af mad.
Vores BSc (Hons) fødevarevidenskab og ernæring giver dig en forståelse af de råvarer, der bliver mad, hvordan de interagerer, og hvordan fødevarevidenskab kan have dramatiske konsekvenser for menneskers sundhed og sygdom.
Fødevaresikkerhed udgør også en vigtig del af kurset, da mad kan være en vigtig kilde til sygdomsfremkaldende kemikalier og mikroorganismer.
Vores kursus vil ikke kun give dig en grundig forståelse af fødevaresammensætning og analyse, men vil også give dig en høj standard erfaring inden for ernæring og mikrobiologi.
"Jeg har dækket så mange forskellige interessante moduler gennem min tid her og har lært så meget." Bethany Spicer, studerende
Modtager af dronningens jubilæumspris
Dronningens jubilæumspris for videregående uddannelse, den højeste anerkendelse for enhver akademisk institution, blev tildelt University of Surrey i 2017 som anerkendelse af vores ekspertise inden for mad og ernæring.
Professionel anerkendelse
BSc (Hons) - Institut for fødevarevidenskab og teknologi (IFST) - Akkrediteret af Institut for fødevarevidenskab og teknologi (IFST).
University of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="148265_rsz_unifrog_4_hive.jpg" />

Karrierer og kandidatudsigter
Vi tilbyder karriereinformation, rådgivning og vejledning til alle studerende, mens de studerer hos os, som udvides til vores alumner i tre år efter at have forladt universitetet.
Vores afhængighed af en forsyning af sikker mad sammen med de økonomiske problemer, der kan opstå som følge af afgrødeskader og madspild, betyder, at kandidater fra dette kursus er i høj efterspørgsel af mad- og drikkevareindustrien.
Kombinationen af moduler, der dækker menneskelig ernæring, mikrobiologi, fødevaresammensætning, fødevareforarbejdning, fødevareanalyse og kvalitetssikring, der leveres af dette kursus, giver dig en række karrierer.
Et vigtigt aspekt af fødevarevidenskab er at forstå den vitale forbindelse mellem kost og sundhed, så fødevarer kan udvikles til at have maksimal ernæringsværdi. Du kan være involveret i at foretage spændende forskning i de potentielle og seneste anvendelser af fødevarevidenskab - udvikling af nye fødevarer. Disse inkluderer fødevarer med nye syntetiske eller naturlige ingredienser, der bruges til at erstatte fedt eller lavere kolesterol, fødevarer med nye sundhedsfremmende ekstrakter fra planter eller fødevarer, der er blevet ændret ved genetisk manipulation.
Som ernæringsekspert kan du være bekymret for de gavnlige komponenter i mad, men som fødevareforsker skal du sikre dig, at mad købt fra et supermarked indeholder den optimale mængde af disse komponenter. Du vil også være optaget af madens kvalitet og sikkerhed.
Vores kandidater er involveret i produktudvikling, fødevareanalyse, forskning, forbrugerrådgivning, lovgivning, fødevaresikkerhed og undervisning.
De fleste af vores kandidater går straks ud på arbejdsmarkedet og tager job, der ofte følger naturligt af en vellykket praktikuddannelse, men mange af vores kandidater forfølger også yderligere studier. Dette inkluderer underviste masterkurser og ph.d.-stipendier.
Nogle af vores kandidater i de sidste par år har sikret sig roller som:
- Teknisk kandidat, Bakkavor
- Processteknolog, Adelie Foods
- Regulations and Compliance Executive, IFIS
- Conformance Manager, Nestlé
- Ernæringsekspert, hele fødevarer
- Fødevareteknolog, JF Renshaw
- Regulatory Analyst, Leatherhead Food Research
"Jeg studerer i øjeblikket til en forskeruddannelse i klinisk forskning. Jeg nød virkelig forskningselementet i min bacheloruddannelse og vidste, at jeg ville fortsætte med at lære, men var ikke sikker på, om jeg skulle ansøge om en ph.d., så dette føltes som det perfekte mellemgrund." Ho Ka Wa, kandidat
Adgangskrav
Et level
- Samlet set: BBC.
Påkrævede fag: Biologi og kemi eller Biologi / kemi i klasse B og en af fysik, sportsstudier, fysisk uddannelse, matematik, statistik, psykologi, geografi, miljøvidenskab eller fødevareteknologi, hjemmeøkonomi eller ernæring og fødevarevidenskab.
Bemærk: Generelle studier på A-niveau og kritisk tænkning på A-niveau accepteres ikke.
GCSE eller tilsvarende: Engelsk sprog og matematik i klasse C (4) (eller tilsvarende).
Grundår: A-niveau CCD (eller tilsvarende) for at inkludere et videnskab A-niveau.
Engelsk sprogkrav
- IELTS akademisk: 6,5 samlet med 6,0 i skrivning og 5,5 i hinanden element.
Hvis du ikke i øjeblikket opfylder det niveau, der kræves til dit program, tilbyder vi intensive engelsksprogede kurser , der er præ-session , designet til at tage dig til det niveau af engelskevne og færdigheder, der kræves til dine studier her.
University of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="148264_rsz_unifrog_2_lake.jpg" />

Gebyrer
De årlige studieafgifter for kurser, der starter i oktober 2021
- UK: £ 9,250
- Oversøisk: £ 22.400
Placeringer
Du har mulighed for at gennemføre en praktikuddannelse som en del af dette kursus. Dette giver dig mulighed for at udvikle dit faglige, akademiske og personlige potentiale og hjælpe dig med at forberede dig på din fremtidige karriere.
En betydelig del af praktikstuderende på Surrey tilbydes job på kandidatniveau eller går på postgraduate studier.
Fødevarevidenskab og ernæring placeringer
Vi opfordrer dig kraftigt til at tage en placering i Storbritannien eller internationalt. Nylige studerende har taget praktikophold hos førende virksomheder som:
- Tata Global Beverages
- Sainsbury
- Nutricia
- Surrey Human Performance Institute
- Unilever
- Pladis
- Yakult
Vi lægger stor vægt på at organisere en vellykket forskningsbaseret placering, så du kan udvide og forbedre dine praktiske evner og skærpe dine faglige færdigheder.
Arbejdsgivere kan sponsorere det sidste år af dit kursus, og mange tilbyder vores studerendes ansættelse ved eksamen. For at sikre, at du har en vellykket oplevelse, bliver du personligt besøgt af personalet i løbet af dit praktikår.
I den konkurrenceprægede verden af kandidatjob er virksomheder mere tilbøjelige til at overveje ansøgere, der har tidligere erhvervserfaring.
"At være på praktik har gjort det muligt for mig at opdage, hvor meget jeg kan lide at arbejde, og jeg er virkelig ivrig efter at få mere brancheerfaring." Mer Karnchanachari, studerende
Studere og arbejde i udlandet
Vi giver vores studerende mulighed for at tilegne sig international erfaring under deres studier ved at udnytte vores udvekslingsaftaler med oversøiske universiteter eller ved at gennemføre en uddannelse i udlandet.
Vil du studere på en oversøisk institution som en del af din grad eller arbejde i udlandet i løbet af dit professionelle træningsår? Måske vil du gerne melde dig frivilligt i Indien eller lære om brasiliansk forretning og kultur i São Paulo i din sommerferie? Med mere end 200 partnerskaber fra 50 forskellige lande verden over er der noget for enhver smag.
Ikke kun er muligheden for at rejse til udlandet en enorm fornøjelig oplevelse, men du vil også udvikle nøglekompetencer og viden, der styrker dit CV og øger din beskæftigelsesegnethed.
Bemærk: status for Erasmus + -ordningen afhænger af resultatet af Brexit-forhandlingerne.
Partnerinstitutioner
Vores internationale udvekslingskursus giver dig mulighed for at tilbringe din praktikuddannelse i et andet land. Vores studerende har rejst til Canada, Australien, Brasilien og mange europæiske lande og arbejder typisk i et forskningslaboratorium på en partnerinstitution.
Hvis du arbejder i en anden del af Europa, kan du være berettiget til et Erasmus + -tilskud samt dit fulde studielån, hvis du tager en ubetalt forskningsophold i et udenlandsk universitetslaboratorium.
Indlæggelser
Galleri
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder og udsigter for kandidater
Vi tilbyder karriereinformation, -rådgivning og -vejledning til alle studerende, mens de studerer hos os, og dette tilbud gælder også for vores alumner i tre år efter, at de har forladt universitetet.
Vores afhængighed af sikre fødevarer og de økonomiske problemer, der kan opstå som følge af skader på afgrøder og madforringelse, betyder, at kandidater fra dette kursus er meget efterspurgte i fødevare- og drikkevareindustrien.
Kombinationen af moduler, der dækker human ernæring, mikrobiologi, fødevaresammensætning, fødevareforarbejdning, fødevareanalyse og kvalitetssikring, som dette kursus giver dig mulighed for en række forskellige karrierer.
Et vigtigt aspekt af fødevarevidenskab er at forstå den afgørende forbindelse mellem kost og sundhed, så fødevarer kan udvikles til at have maksimal ernæringsværdi. Du kan være med til at gennemføre spændende forskning i de potentielle og nyeste anvendelser af fødevarevidenskab - udvikling af nye fødevarer. Det drejer sig bl.a. om fødevarer med nye syntetiske eller naturlige ingredienser, der anvendes til at erstatte fedtstoffer eller sænke kolesterol, fødevarer med nye sundhedsfremmende planteekstrakter eller fødevarer, der er blevet ændret ved genetisk manipulation.
Som ernæringsekspert er du måske optaget af de gavnlige komponenter i fødevarer, men som fødevareforsker skal du sikre, at fødevarer købt i supermarkedet indeholder den optimale mængde af disse komponenter. Du vil også være bekymret for madens kvalitet og sikkerhed.
Vores kandidater er involveret i produktudvikling, fødevareanalyse, forskning, forbrugerrådgivning, lovgivning, fødevaresikkerhed og undervisning.
De fleste af vores kandidater går straks ud på arbejdsmarkedet og tager job, som ofte følger naturligt efter en vellykket erhvervsuddannelse, men mange af vores kandidater fortsætter også med at studere videre. Dette omfatter masteruddannelser og ph.d.-studiestudiepladser.
Nogle af vores kandidater har i de seneste år fået stillinger som f.eks:
- Teknisk kandidat, Bakkavor
- Procesteknolog, Adelie Foods
- Ansat for regulering og overholdelse, IFIS
- Konformitetschef, Nestlé
- Ernæringsekspert, Whole Foods
- Fødevareteknolog, JF Renshaw
- Analytiker for regulering, Leatherhead Food Research
"Jeg studerer i øjeblikket til en kandidatgrad i klinisk forskning. Jeg nød virkelig forskningselementet i min bacheloruddannelse og vidste, at jeg ville blive ved med at lære, men jeg var ikke sikker på, om jeg skulle søge om en ph.d., så dette føltes som den perfekte mellemvej." Ho Ka Wa, færdiguddannet
Programundervisning
English Language Requirements
Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.