Keystone logo
University of Sussex School of Mathematical and Physical Sciences

University of Sussex School of Mathematical and Physical Sciences

University of Sussex School of Mathematical and Physical Sciences

Introduktion

Studer på School of Mathematical and Physical Sciences i Sussex, og deltag i et livligt akademisk samfund, der er indbydende, stimulerende og støttende.

En kandidat fra Institut for Matematik hjælper med at forbedre dit indtjeningspotentiale og maksimere dine karrieremuligheder. Vores politik med åben dør skaber et livligt og venligt miljø, hvor studerende og fakulteter kan diskutere og udveksle ideer. Du vil opgradere med færdigheder, viden og muligheder for at fremme din karriere på højeste niveau - uanset om dine ambitioner ligger i industri, handel eller forskning.

En MSc fra Institut for Fysik og Astronomi giver dig mulighed for at udforske et spændende udvalg af specialområder, såsom universets udvikling, søgen efter mørkt stof og sorte huller eller de nyeste innovationer inden for kvanteteknologi. Arbejd med banebrydende opdagelser ved siden af vores ekspertfakultet, på forskningsplaceringer, sommerprojekter og i forskningslaboratorier under dit individuelle eller gruppens sidste års projekt. Afdelingen er grundlægger af South East Physics Network, et partnerskab mellem ni fysikafdelinger, der støtter fysikforskning, undervisning og udvikling.

students in lab

Forskningsstyret undervisningsekspertise

Vores undervisning er informeret af vores verdensførende forskning og af den indsigt, der er udviklet gennem vores mange branchesamarbejde. På denne måde afspejler vores kurser vores innovative, tværfaglige tilgang til forskning og læring.

Som en del af din MSc gennemfører du et individuelt projekt, der giver dig mulighed for at gennemføre og bidrage til banebrydende forskning inden for en af vores forskningsgrupper. Vores kandidatkurser giver også fremragende forberedelse til doktorgrad.

Vores nuværende matematiske forskningsområder inkluderer: Analyse og delvise differentialligninger; Geometri og topologi; Sandsynlighed og statistik; Numerisk analyse og videnskabelig beregning og matematik anvendt på biologi.

Vores forskningsspecialiteter inden for fysik og astronomi inkluderer: Kosmologi og det tidlige univers; Dataintensiv videnskab; Atomisk, molekylær og optisk fysik; Eksperimentel partikelfysik; Matematisk fysik; Materialefysik; Kvanteteknologier og teoretisk partikelfysik.

Nogle af vores forskere anvender datatolkningsteknikker for at hjælpe organisationer med at gøre bedre brug af deres store komplekse datasæt. Andre bruger matematisk modellering for at forhindre spredning af smitsomme sygdomme. Mens vores Ion Quantum Technology-gruppe fører an på udviklingen af verdens første kvantecomputer.

students learning in maths

En unik Sussex-uddannelse

Her på University of Sussex er vi et forskningsintensivt campusuniversitet med et fremragende internationalt ry, der ligger i den pulserende kystby Brighton & Hove. Vi byder livlige studerende velkommen, der ønsker at studere i et kreativt og intellektuelt udfordrende miljø.

Vi tilbyder over 200 postgraduate kurser designet til at gøre dig i stand til at gøre en positiv forskel i verden.

Fra amerikanske studier til robotik, anvendt lingvistik til international ledelse, filosofi til menneskerettigheder har vi stimulerende kurser - og verdens respekterede akademikere - på tværs af videnskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

Uanset hvad du studerer, vil du blive opfordret til at strække dig intellektuelt, udvide dine horisonter og udfordre status quo.

Banebrydende forskning med virkning fra den virkelige verden

Vores forskning føjer empirisk viden til de store spørgsmål i vores tidsalder, der påvirker politik og praksis for virksomheder, ngo'er og regeringer. Mere end 75% af vores forskningsaktivitet er kategoriseret som verdensledende eller internationalt fremragende (REF 2014).

Mangfoldigt og indbydende samfund

Vores smukke campus er hjemsted for et venligt multikulturelt samfund af studerende fra over 100 lande. Det har alt, hvad du har brug for til det daglige liv, herunder en bank, posthus, lægeoperation, tandlæge, caféer, restauranter og et ugentligt fødevaremarked.

Hvor by, landskab og kyst mødes

Vi former verden fra en fantastisk beliggenhed, der kombinerer både ro og vitalitet. Omgivet af en nationalpark har du adgang til rummet og den friske luft i det fantastiske landskab direkte fra din forelæsning eller studenterhal.

Vores smukke campus ligger kun ni minutter med tog fra Brighton, den berømte kosmopolitiske by ved havet.

Med sin eklektiske blanding af kunstnere, innovatører, aktivister og strandbesøgere er der altid noget interessant at se eller gøre. Og hvis du ønsker at gå længere væk, er de bølgende bakker i South Downs, den afskærmende udsigt over de syv søstre eller den charmerende historiske by Lewes i nærheden.

Brighton er meget godt forbundet med resten af Det Forenede Kongerige, det europæiske fastland og resten af verden; det centrale London ligger kun en time væk, og du kan være i Gatwick lufthavn på kun 30 minutter.

Campus funktioner

Sussex har en af de smukkeste campussteder i Storbritannien.

Beliggende i et bølgende parklandskab i udkanten af Brighton, kombinerer campus prisvindende arkitektur med grønne åbne områder.

Campus er omgivet af South Downs National Park, men kun få minutter fra den livlige by Brighton & Hove.

Bygningerne, der udgør hjertet af campus, blev designet af Sir Basil Spence og fik status som fredet bygning i 1993. Falmer House er en af kun to uddannelsesbygninger i Storbritannien, der er opført i klasse I i erkendelse af dets enestående interesse.

Studieplads

 • Bibliotek

Butikker, caféer og barer

Vi har en række butikker og detailforretninger på campus, samt:

 • Caféer, restauranter
 • Studenterforeningsadministrerede barer.
 • Andelsmaden
  • Bageri i butikken, uden licens, kiosker, husholdnings- og personlig pleje, busbilletter, fotokopiering, regningsbetaling og cash back.
 • Marked
  • Forskellige boder med salg af bøger, tøj, frisk frugt og grøntsager, streetfood, bagværk, planter, plakater og kunst.
 • Postkontor
  • Tjenester inkluderer porto, drop and go, licenser, køretøjsafgift, rejseforsikring, National Express-billetter, udenlandsk valuta (kun euro og US-dollars – studerende pris tilgængelig).
 • Fagforeningsbutik
  • Måltidstilbud og frosne fødevarer, uden licens, papirvarer, kort, tøj og mere.

Sport

 • Sussexsport

Sundhed

 • Sundhedscenter
 • Tandlæge
 • Apotek
  • Recepter, medicin, kosmetik og toiletartikler.

Service og support

 • Pengeautomater
 • York House
 • Kapellan og Mødehus
 • Børnepasning
  • Universitetets børnepasningsfaciliteter er tilgængelige for ansatte og studerende for børn i alderen fire måneder til fem år.
 • Møntvaskeri

Konferencer og arrangementer

 • Konferencecenter
  • Du kan booke en række arrangementer for 10 til op til 250 delegerede i vores moderne konferencecenter.
 • Attenborough Center for Kreativ Kunst

  Indlæggelser

  Placeringer

  Placeringer
  • Sussex House, BN1 9RH, Falmer

  Spørgsmål