Keystone logo
University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

Introduktion

Universidad del Este blev født i en ny national, regional og verdenskontekst under forudsætning af det øjeblik i historien, at den skal rejse med ansvar og den faste forpligtelse til at fortolke, deltage og bidrage til denne kontekst.

Kvaliteten på vores universitet fastholdes i den permanente søgen efter niveauet for ekspertise, bevarelse af den institutionelle identitet, processernes relevans og den løbende interne og eksterne evaluering, baseret på den nødvendige forståelse af miljøet, hvor det indsættes.

Et videnskabeligt og forskningsmiljø, et rum for uddannelsestjenester og løbende uddannelse.

Vores universitet er forpligtet til kvaliteten af undervisningen, fremragende forskning og støtte til fortjeneste, evner og lighed.

Facilitering og fremme af adgang til informationsmateriale af høj kvalitet til læsning, konsultation og undersøgelse og permanent orientering, vejledning og konstant støtte fra specialundervisere med fokus på rådgivning.

Vi stræber efter at danne oprigtige, dygtige og kritiske borgere med en bred og tværfaglig vision, og som påtager sig ansvaret for at bidrage til en mere retfærdig og støttende verden.

Jeg er glad for at byde dig velkommen til dette informations- og kommunikationsmiddel, hvor du vil kunne starte en viden og et forhold, som vi ønsker frugtbart og intenst.

Placeringer

  • La Plata

    Calle 2,684, , La Plata

    Spørgsmål