Keystone logo
University of the Highlands and Islands

University of the Highlands and Islands

University of the Highlands and Islands

Introduktion

Om os

University of the Highlands and Islands er et integreret universitet, der omfatter både videreuddannelse og videregående uddannelse.

Vi er ikke et traditionelt universitet. Vi er forskellige. Vi er en del af en ny race af tertiære institutioner, den eneste i Skotland og en af kun få i Europa.

Baseret i Highlands and Islands of Scotland er vores karakteristiske partnerskab mellem 13 uafhængige colleges og forskningsinstitutioner lokalt baseret og forankret i samfund, men med national og international rækkevidde, som en del af en regional universitetsstruktur.

Vores omdømme er baseret på vores innovative tilgang til læring og vores karakteristiske forskning og læseplan - alt beriget af befolkningen, det naturlige miljø, økonomi, kultur og arv fra det skotske højland og øer og dets samfund.

Vi har 40.000 studerende i hjertet af vores universitetspartnerskab, og vi måles efter deres succes. Vores pensum portefølje på tværs af både videregående og videregående uddannelser er designet til at imødekomme aktuelle og fremtidige lokale og regionale behov og til at tiltrække andre studerende til Highlands og Islands til at studere.

Vi er lidt anderledes ...

University of the Highlands and Islands giver dig chancen for at gøre noget andet, noget specielt.

Vi tilbyder et varieret udvalg af kurser, hvor mange drager fordel af vores lands unikke miljø, landskab og kultur.

... men vores studerende kan lide det

University of the Highlands and Islands skiller sig ud fra andre universiteter på grund af dets utrolige placeringer. Fort William er hjemsted for et aktivt udendørs samfund, og universitetet leverer direkte ind i dette. Foredragsholdere har indgående kendskab til deres fag og er utroligt hjælpsomme. Dette sammen med selskabet med ligesindede studerende har virkelig hjulpet mig med at udvikle mig og vokse.

Louise Ferguson, BA (Hons) studerende til marin og kystturisme

Jeg var imponeret over emnevalget; fra professionel uddannelse i teknikker som geofysisk undersøgelse til historiske fagspecifikke klasser med så forskellige emner som den norrøns materielle kultur eller begravelsespraksis. Endnu større var muligheden for at anvende disse teknikker og forskningsmetoder på specifikke steder omkring Orknøerne.

Ian Clements, kandidat til arkæologisk praksis

118933_pexels-photo-1438072.jpeg

Vores værdier

Universitetspartnerskabet har vedtaget følgende værdier som det grundlag, hvorpå vi vil udføre vores forretning og interagere med andre.

Samarbejde - Åbenhed - Respekt - Fremragende

Samarbejde

Vi vil tilskynde til at arbejde på tværs af organisatoriske grænser og søge at samarbejde med andre for at give det bedste for vores studerende og vores samfund.

Åbenhed

Vi vil være åbne i vores forhold til hinanden.

Vi vil være åbne og imødekommende for alle, der kan drage fordel af det, vi har at tilbyde.

Vi vil være åbne for nye ideer og nye måder at arbejde på for at nå vores mål.

respekt

Vi vil vise respekt for hinanden og til andre.

Excellence

Vi vil søge at opnå topkvalitet i alt, hvad vi gør.

Specialiser dig på en af vores campusse

Vi tilbyder dig valget mellem at studere på en af vores 13 colleges og researchcentre, over 70 lokale læringscentre eller online hvor du end er.

universitetsområder

Vi er det eneste universitet med base i Skotlandets højland og øer, og vi er lidt forskellige - vi tilbyder dig valget mellem at studere på et af vores 13 colleges og researchcentre, over 70 lokale læringscentre eller online, uanset hvor du er . Find ud af om læringscentre i dit samfund ved at besøge vores individuelle campuswebsteder.

Lær online, uanset hvor du er

Universitetet har nogle af de bedste online læringsteknologier, hvilket betyder, at du kan studere mange af vores kurser hjemmefra eller arbejde, uanset hvor du er i verden.

Gå videre for at opnå fantastiske ting

Vores tætte forbindelser til lokale virksomheder vil hjælpe dig med at komme ind i den branche, du brænder for. Vi arbejder tæt sammen med arbejdsgivere (inklusive SSE og NHS Scotland) for at udvikle kurser for at sikre din fremtidige succes.

Placeringer

Placeringer
 • Perth College UHI Crieff Road Perth, , Perth

 • Shetland College UHI Gremista Lerwick, , Shetland

 • NAFC Marine Centre UHI Port Arthur Scalloway, ZE1 0XB, Scalloway

 • Orkney College UHI East Road Kirkwall Orkney, , Kirkwall

 • North Highland College UHI Ormlie Road Thurso, , Thurso

 • Lews Castle College UHI Stornoway Isle of Lewis, , Stornoway

 • Highland Theological College UHI High Street Dingwall, IV15, Dingwall

 • Inverness College UHI 1 Inverness Campus Inverness, , Inverness

 • Moray College UHI Moray Street Elgin, IV30, Elgin

 • Sabhal Mòr Ostaig UHI Teangue Sleat, IV44 8RQ, Kilbeg

 • West Highland College UHI Carmichael Way Fort William, , Fort William

 • Scottish Association for Marine Science UHI Scottish Marine Institute Oban, , Oban

 • Argyll College UHI West Bay Dunoon, , Dungooley

Spørgsmål