Keystone logo
University of the South Pacific USP

University of the South Pacific USP

University of the South Pacific USP

Introduktion

University of the South Pacific (USP) er den førende udbyder af tertiær uddannelse i Stillehavsregionen og et internationalt ekspertisecenter for undervisning, forskningskonsultation og uddannelse om alle aspekter af stillehavskultur, miljø og udviklingsbehov for menneskelige ressourcer.

Om universitetet

USP - En introduktion

University of the South Pacific er den førende institution for højere uddannelse for Stillehavsregionen, unikt placeret i en region med ekstraordinær fysisk, social og økonomisk mangfoldighed.

USP blev grundlagt i 1968 og er et af kun to universiteter af sin type i verden. Det ejes i fællesskab af regeringerne i 12 medlemslande: Cookøerne, Fiji, Kiribati, Marshalløerne, Nauru, Niue, Salomonøerne, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu og Samoa. Universitetet har campusser i alle medlemslandene. Hovedcampus, Laucala, er i Fiji. Alafua Campus i Samoa er, hvor School of Agriculture and Food Technology er placeret, og Emalus Campus i Vanuatu er placeringen for School of Law.

De akademiske skoler, institutter og centre ved University of the South Pacific er organiseret i tre fakulteter og ledet af dekaner.

Disse er fakultetet for kunst, lov og uddannelse; Det Erhvervs- og Økonomiske Fakultet; og Det Naturvidenskabelige, Teknologiske og Miljøfakultet. Hvert fakultet består af en række skoler, der tilbyder en bred vifte af akademiske programmer og kurser på bachelor- og postgraduate -niveau.

Universitetet tilbyder også programmer gennem fjern- og fleksibel læring i en række forskellige tilstande og teknologier i hele USP's 14 campusser.

Avancerede kommunikationsteknologier via USPNet bruges til at nå fjern- og fleksible læringsstuderende på tværs af Stillehavets store vidder.

Personalets og den studerendes multikulturelle karakter giver USP en enestående karakter. Det er en kvalitetsinstitution, der producerer grader, der kan sammenlignes med dem, der tildeles af universiteter i Australien, New Zealand og Storbritannien. Kandidater fra USP findes i vigtige ledende stillinger i den offentlige og private sektor i alle medlemslandene og i mange lande rundt om i verden.

Universitetet har sat en høj standard for kvalitet i sin forskning. Større forskningsforpligtelser omfatter virksomhedsledelse, læreruddannelse, stillehavsstudier, havstudier, landbrug, videnskab og teknologi.

Universitetsregionen

University of the South Pacific -regionen spreder sig over 33 millioner kvadratkilometer hav, et område mere end tre gange Europas størrelse. I modsætning hertil er den samlede landmasse omtrent lig med Danmarks areal. Befolkningen varierer i størrelse fra Tokelau med 1600 mennesker til Fiji med mere end 800.000. Den samlede befolkning er omkring 1,3 mio.

Internationale flyselskaber, der flyver ruter mellem Australien, Japan, Korea, New Zealand og USA, forbinder en række ø -lande. Der er også flyselskaber, der servicerer regionen. Inden for lande bruges skibsfart mellem øer til at nå mindre øer uden lufttrafik.

På grund af sin strategiske position og faciliteter tiltrækker USP eminente forskere og ansatte fra hele verden.

Universitetsadministration

USP styres af sit eget råd, der omfatter repræsentanter for medlemslandenes regeringer, akademisk personale, studerende, samfunds- og erhvervsledere, Pacific Islands Forum Secretariat, Pacificariats sekretariat, American Council of Education, Privy Council, Australien og New Zealand.

Senatet er universitetets akademiske myndighed, der er ansvarlig for spørgsmål som undervisning og forskning.

Rådet og Senatet betjenes af udvalg, der arbejder inden for områder som økonomi, personaleforvaltning og akademisk planlægning. Andre udvalg behandler særlige projekter og universitetets daglige arbejde.

Den ceremonielle leder af universitetet er kansleren. USP's kansler er trukket fra lederne af universitetets medlemsregeringer og omfatter premierministre, præsidenter og statsoverhoveder. Prokansleren er formand for Rådet, og universitetets administrerende chef er prorektor. Rektor bistås af to vicekanslere og to prorektorer.

Senior Management Team er ansvarlig for universitetssamfundets velfærd. Finansdirektøren er optaget af kontrol med universitetets økonomi. Den administrerende direktør Human Resources forvalter universitetets menneskelige ressourcer. I alt beskæftiger USP mere end 1.500 medarbejdere.

USP's vision, mission og værdier

Vores vision

Opnå ekspertise og innovation for bæredygtig udvikling af landene i Stillehavsøen

Vores mission

 • At give Pacific -mennesker et omfattende udvalg af fremragende og relevante tertiære kvalifikationer;
 • At levere fordelene ved avanceret forskning og dens applikationer; </li>
 • At give samfund og lande i Stillehavsområdet relevante, omkostningseffektive og bæredygtige løsninger, herunder iværksætteri, til deres største udfordringer; og
 • At være et eksempel på tertiær uddannelse til Stillehavsøerne i kvalitet, styring, anvendelse af teknologi og samarbejde med nationale tertiære institutioner.

Vores værdier

 • Engagement og loyalitet for personale og studerende over for institutionen og regionen;
 • Højeste standarder for regeringsførelse, lederskab, akademisk frihed, integritet og gennemsigtighed;
 • Højeste standarder for kreativitet, innovation, teamwork og fleksibilitet i jagten på topkvalitet;
 • Investeringer i personale, belønning af fremragende personale og bemyndigelse af alle USP -teams;
 • Respekt for særpræg og mangfoldighed i vores stillehavsarv og dens udvikling, bevarelse og formidling;
 • Forpligtelse til regionalt samarbejde og integration;
 • Positive og inkluderende lærings- og livsmiljøer for elevernes excellence;
 • Støtte til fleksible elever på alle steder for succes i arbejde, liv og medborgerskab;
 • Beskyttelse og pleje af miljøet;
 • Stærke relationer til at guide engagementet med nationale regeringer, Stillehavssamfund og udviklingspartnere;
 • Ydmyghed i præstationer, lær af andre, værdsat, at tilliden gives, og ære stillehavets viden, sammenhænge og ambitioner.

I sidste ende vil både vision og mission i denne strategiske plan blive realiseret gennem bidrag og egenskaber fra USPs kandidater og ansatte. Disse er de vigtigste drivkræfter for den strategiske plan.

Placeringer

 • Suva

  The University of the South Pacific , , Suva

Spørgsmål