Keystone logo
University of Trento – Faculty of Law

University of Trento – Faculty of Law

University of Trento – Faculty of Law

Introduktion

Etableret i 1984, er det juridiske fakultet ved universitetet i Trento et af de førende universiteter i Italien. Konsekvent placering blandt de fem øverste italienske lovskoler for både forskning og undervisning finder Trento fakultet sin merværdi i sin komparative tilgang til juridiske studier.

På universitetet i Trento læres lov som en kompleks virkelighed, herunder indenlandsk, international, overnationale lov og deres gensidige interaktioner. I dette perspektiv implementeres komparativ lov som den foretrukne metode til at undersøge indenlandske retssystemer og specifikke juridiske fænomener. Således vælger man at studere lov i Trento, giver eleverne en udfordrende læringserfaring, der bringer eleverne ind i retsområdet i både sine komparative og tværnationale aspekter.

På baggrund af denne baggrund og i betragtning af globaliseringen af ​​markederne og stigningen i internationale relationer vil det juridiske fakultet i 2017/2018 lancere det nye treårige bacheloruddannelse i juridiske studier med titlen "Bachelor's Degree in Comparative, European and International Legal Studies" (eller CEILS), undervist udelukkende på engelsk. CEILS-programmet sigter mod at kombinere både den internationale dimension, der er centralt i fakultetet Trentos etos og den stigende efterspørgsel efter europæiske og tværnationale fagfolk inden for juridiske studier.

105882__ALE0718.jpg

Ved at samle indenlandske og udenlandske studerende og anvende state-of-the-art undervisningsmetoder ud fra erfaringerne fra vores indenlandske og internationale fakultet, vil eleverne i CEILS blive udsat for en række metoder, disciplinære traditioner og jurisdiktioner, mens kurser af programmet vil dække en bred vifte af felter og forbedre de komparative, internationale og tværnationale dimensioner af loven.

CEILS-studerende vil have mulighed for at ansøge om praktikophold i nationale og internationale institutioner. Mangfoldigheden i elevernes fællesskab vil forbedre deres læringsforpligtelse og intensivere deres kontakt med andre kulturer i deres træningsperiode. Endelig vil CEILS kandidater ved afslutningen af ​​programmet enten kunne fuldende deres uddannelse med en italiensk eller international kandidatuddannelse eller straks starte en karriere på det internationale marked for juridiske erhverv.

Placeringer

Placeringer
  • Faculty of Law of the University of Trento via Verdi, 53, 38122, Trento

Spørgsmål