Keystone logo
© University of Winchester
University of Winchester

University of Winchester

University of Winchester

Introduktion

University of Winchester giver de studerende mulighed for at udnytte deres fulde potentiale og gøre en forskel i verden. Universitetet ligger i Winchester, en smuk, typisk engelsk by med en rig arv og en levende moderne kultur, og universitetets venlige og kompakte campusser giver de studerende fordelene ved at bo både i byen og på campus. Vi har en god beliggenhed med fremragende transportforbindelser, så du kan komme til London eller kysten på en time, og Southampton Lufthavn ligger kun 10 minutters togrejse væk.

Universitetet tilbyder et udvalg af bachelor- og kandidatuddannelser, der undervises på tværs af vores fem fakulteter:

  • Fakultetet for handel og digitale teknologier: Et moderne, fremsynet fakultet, der tilbyder en række discipliner, herunder regnskab, økonomi, virksomhedsstyring, datalogi og markedsføring.
  • Fakultetet for uddannelse og kunst: Har en lang og veletableret historie med at levere uddannelser af høj kvalitet og er hjemsted for Institut for Uddannelse, Institut for Uddannelse og Børneforskning, Institut for Scenekunst og School of Media and Film.
  • Fakultetet for sundhed og velvære: Enestående uddannelser, der er forpligtet til at fremme sundhed og velvære for hele livet. Fakultetet omfatter sygepleje, fysioterapi, socialt arbejde, dyrevelfærd og sportsuddannelser.
  • Det humanistiske og samfundsvidenskabelige fakultet: Vi er passionerede omkring det, der gør os menneskelige, og vi tilbyder forskningsbaseret undervisning og fremragende støtte inden for antropologi, arkæologi, historie, psykologi, samfundsvidenskab, herunder politik og geografi, filosofi, engelsk og kreativ skrivning.
  • Fakultetet for jura, kriminalitet og retfærdighed: Fakultetetet, der samler Juridisk Institut og Institut for Politiarbejde, Kriminologi og Retsvidenskab, bruger en tværfaglig tilgang til at tilbyde en dynamisk række grader, der tilbyder brug af specialiserede faciliteter.

Placeringer

  • Winchester

    University of Winchester Sparkford Road, SO22 4NR, Winchester

Spørgsmål