Keystone logo
University of Winchester BA (Hons) i barndoms- og ungdomsstudier
University of Winchester

BA (Hons) i barndoms- og ungdomsstudier

Winchester, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.700 / per year *

På campus

* internationale studerende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

 • Lær at forbinde teori og politik med praksis, hvilket gør dig mere attraktiv for arbejdsgivere
 • Få reel indsigt og læring fra erfarne undervisere og højt respekterede praktikere
 • Forfølg en givende karriere, hvor du kan få en reel indflydelse

Vores bredt fokuserede BA i Børne- og ungdomsstudier er et meget givende kursus. Den forbereder dig til at have en positiv indvirkning på børns og deres familiers læring, udvikling, sundhed og trivsel på tværs af alle sektorer.

Programmet har børn og unge mennesker i centrum og trækker på ekspertise fra en lang række relevante fagområder, herunder uddannelse, sundhed, sociologi, psykologi, kriminologi og social omsorg.

Du udvikler en holistisk forståelse af den viden og de færdigheder, der er nødvendige for tværfagligt arbejde og teamarbejde sammen med børn i en række forskellige samfund og arbejdsmiljøer. Det drejer sig bl.a. om børnecentre, skoler, ungdomsklubber og særlige uddannelsessteder. Det giver dig mulighed for at forbinde teori og politik med praksis, hvilket i sidste ende øger din beskæftigelsesegnethed. Faktisk blev vores kursus udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter velkvalificerede specialister, der kan arbejde inden for uddannelse, ungdomskriminalitet, sundhedspleje, beskyttelse, ungdomsarbejde og samfundsarbejde.

Vi tilbyder fremragende viden og kompetenceudvikling til dem, der ønsker at arbejde inden for dette stimulerende område. Programmet undervises af et erfarent og entusiastisk hold af undervisere med omfattende faglig ekspertise inden for uddannelse, sundhedsfremme, samfundsudvikling, socialt arbejde og meget mere. De seneste studerende har rost personalet for deres evne til at forklare emnerne klart og gøre dem interessante og for at være til rådighed for råd og støtte. Desuden lærer du af højt respekterede praktikere.

Year 1studerer du børns udvikling, kontrasterer formel og uformel læring, uligheder, sundhedsfremme og samfundsudvikling.

Years 2 and 3giver denne fleksible uddannelse dig mulighed for at udforske bestemte aldersgrupper eller specialer som f.eks. uddannelse eller sundhed og de virkninger, som disse kan have på børns udvikling. Obligatoriske moduler omfatter følelsesmæssig sundhed og trivsel, forskning i børn, arbejde for at beskytte børn og unge, genopbygning af barndommen i en digital tidsalder. Der er et godt udvalg af valgfrie moduler, bl.a. tidlige år, børns og unges mentale sundhed, seksuel sundhed og trivsel, stofbrug og misbrug, personlig, social, sundhed & økonomisk uddannelse (PSHE), unge mennesker og kriminalitet og arbejde med unge mennesker.

Vores kandidater udvikler fremragende kommunikations-, forhandlings- og ledelsesfærdigheder og kan gøre karriere inden for en lang række spændende sektorer. Disse omfatter velgørenhedsorganisationer og frivillige organisationer, samfundsarbejde, uddannelse, sundhedstjenester, fritids- og kunstprojekter, politiarbejde og børnetjenester.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • BA(Hons) i tidlig barndom
  • Bristol, Det Forenede Kongerige
 • BA(Hons) i småbørnspædagogik (Top up)
  • Bristol, Det Forenede Kongerige
 • Childhood Studies BA
  • Colchester, Det Forenede Kongerige