Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

University of Wisconsin Eau Claire

Introduktion

University of Wisconsin-Eau Claire er konsekvent vurderet blandt de top 10 offentlige Midwestern-universiteter og anerkendt nationalt for akademikere af høj kvalitet og højt investeringsafkast. Blandt vores rækker er berømte forskere og prisvindere, mennesker, der brænder for deres intellektuelle sysler, kritiske tænkere og innovatører dybt engagerede i at interagere med og forbedre verden omkring os.

Vores campus giver en smuk ramme for at bo og lære. Vores fakultet og personale giver instruktion, inspiration og den slags udfordring, der gør en uddannelse ekstraordinær. Et århundrede med dygtige Blugolds rundt om i verden giver bevis for, at liv er forvandlet, og meningsfulde karrierer lanceres lige her.

Vi viger ikke væk fra at skubbe grænser. På University of Wisconsin -Eau Claire omskriver vi det skrevne, opnår det utænkelige og opfinder det utænkelige. Vi mener, at et åbent sind ikke kun åbner døre, men låser op for glans og transformation. I hjertet af enhver Blugold er medfølelse. Og når vi omfavner vores uoverensstemmelser, ændrer vores perspektiv og arbejder som et team, er vi en kraft, der skal regnes med - alt er muligt.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Garfield Avenue,105, 54701, Eau Claire

Spørgsmål