Keystone logo
University Of Wisconsin - La Crosse

University Of Wisconsin - La Crosse

University Of Wisconsin - La Crosse

Introduktion

Det historiske centrum af La Crosse er anerkendt som et af de bedste steder at bo med kunst, restauranter og shopping, og det er kun få skridt eller en gratis bustur fra campus. Med en befolkning på 52.000 er der masser at se ud over byens grænser. Kom derude og udforsk de omkringliggende bluffs. Camp, vandretur, kajak og cykel. Visningerne forbliver ætset i din hukommelse i et helt liv. Når alt kommer til alt, kan det være godt for din hjerne at slå bøgerne, men naturen føder sjælen.

Oplev innovative akademikere langs Wisconsons smukke vestkyst! Du kan se, hvorfor vi rangerer blandt stjernede Midwest-universiteter og er en af Kiplers topværdier. Vi er: Beliggende omkring tårnhøje bluffs og slingrende floder er La Crosse regionens kulturelle knudepunkt.

Vær en del af en involveret, aktiv campus. Bliv inspireret langs nye stier. Forbedr din uddannelse gennem stimulerende akademiske, sociale og kulturelle oplevelser. Oplev små klassestørrelser og fantastiske fakulteter, der engagerer studerende i og uden for klassen.

Disse fine kvaliteter fører til høje fastholdelsesgrader og stærke gradueringsgrader. Vores studerende har ikke kun succes på campus - de finder også varige karrierer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • State Street,1725, 54601, La Crosse

Spørgsmål