Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics Bachelor of Business and Administration
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Bachelor of Business and Administration

Wrocław, Polen

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.300 / per year *

På campus

* EU-kandidater: 2.200 € / år; Internationale kandidater: € 3.650 for det første år og 3.500 € for det andet år.

Introduktion

WroclawUni01

Hvis du ønsker mere information om dette attraktive studieprogram, det berømte universitet i Wrocław, den livlige by Wrocław og det spændende studerendes liv, skal du downloade mobilappen.

I tilfælde af fortsat nedlukning, vil det almindelige studieprogram implementeres via e-læringsmidler. Det er ikke nødvendigt at suspendere eller udsætte dine studier.

Juridisk Fakultet, Administration og Økonomi ved Wroclaw Universitet med sine rødder i begyndelsen af 1600-tallet og Alma Mater med 9 Nobelprisvindere, har den ære at byde dig velkommen til Business og Administration, tre års bacheloruddannelse til fremtidens ledere i erhvervslivet. Programmet er designet til maksimal fleksibilitet. Alle elever følger den samme programstruktur i løbet af de første to år. I det tredje år begynder de studerende deres specialiseringskurser for en af mulighederne som:

  • Forretning,
  • Finansiere,
  • Governance.

Bachelor of Business and Administration undervises helt på engelsk og er åben for både internationale og polske studerende og fokuserer på grundlæggende forretningsrelaterede emner som ledelse, marketing, regnskab, økonomi, ledelse, forskningsmetoder, international økonomi, iværksætteri, lov , human resource management og interkulturel kommunikation. Eventuel styring af disse begreber kan åbne døre for spændende karrieremuligheder i erhvervslivet, som f.eks. Styring af et multinationalt selskab, rådgivning, marketing, start af din egen virksomhed, udbyder rentabel investering og økonomisk vejledning, eller at drive en nonprofit organisation.

Program Curriculum

BBA101
BBA102
BBA103
BBA104
BBA105A
BBA105B
BBA105C
BBA106A
BBA106B
BBA106C

Adgangskrav

For at få adgang til UWr kurser skal du opfylde vores akademiske adgangskrav , engelsksprogskrav og legalisere din uddannelse .

Her kan du finde og downloade pdf-filen med generelle adgangskrav.

Ansøgningsfrister:

For vintersemesteret (oktober 2020) varer optagelsen til:

  • 30. september 2020 for kandidater fra lande uden for EU.
  • 30. september 2020 for kandidater fra EU-lande.

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål