Keystone logo
University of York

University of York

University of York

Introduktion

Om universitetet

University of York blev grundlagt på principper for fremragende karakter, lighed og muligheder for alle og åbnede i 1963 med kun 230 studerende. Siden da er vi blevet et af verdens førende universiteter og skitseret et ry som et akademisk kraftcenter, hvor et klart fokus på ekspertise har sikret national og international anerkendelse sammen med længere etablerede institutioner.

Akademisk ekspertise

Som medlem af elite Russell-gruppen af universiteter er vi et dynamisk, forskningsintensivt universitet, der er forpligtet til at udvikle livreddende opdagelser og nye teknologier til at tackle nogle af de mest presserende globale udfordringer.

Der er nu over 30 akademiske afdelinger og forskningscentre, og studerende er udvidet til over 18.000.

Universitetsstrategien

I 2014 førte rektor Koen Lamberts i samråd med alt personale og studerende udviklingen af en ny universitetsstrategi. Denne strategi vil guide og informere vores aktiviteter indtil 2020.

Vigtigste mål

  1. At være verdensledende inden for forskning
  2. At tilbyde fremragende undervisning og læring
  3. At tilbyde alle vores studerende en enestående og værdifuld oplevelse

Understøttende mål

  1. At være tilstrækkelig stor til at være fremragende, robust og økonomisk bæredygtig
  2. At være organiseret på den mest effektive og effektive måde
  3. At arbejde effektivt med andre organisationer og interessenter

Præmier og præstationer

University of York er en af succeshistorierne i UK's videregående uddannelse. Siden grundlæggelsen i 1963 har vi kørt videre til en konsekvent høj placering i England og er et af kun seks efterkrigsuniversiteter, der har dukket op i verdens top 100.

119039_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpg

Campus og byen

Beliggende i gåafstand fra York centrum, er vores sikre og attraktive Heslington-campus hjemsted for vores ni colleges og de fleste af vores afdelinger. Vi har også flere afdelinger beliggende i byens centrum på den historiske King's Manor.

I de senere år har vores campusudvidelse på 500 mio. Åbnet syv nye bygninger, øget vores kapacitet for studerendes antal og leveret flere faciliteter i verdensklasse i det 21. århundrede. Bæredygtighed spiller en nøglerolle i denne ambitiøse udvikling.

Hvordan universitetet styres

Når man beskriver, hvordan universitetet drives, er det vigtigt at forstå, at der er forskel på, hvordan det styres, og hvordan det styres.

Governance

Alle universiteter har et styrende organ, der er ansvarlig for at føre tilsyn med deres aktiviteter, bestemme deres fremtidige retning og overvåge fremskridt mod strategiske ambitioner. Universitetets styrende organ er Rådet.

Rådet er også ansvarlig for at sikre, at vi forbliver økonomisk bæredygtige, og at vi overholder vores juridiske forpligtelser. Det tager den endelige beslutning om spørgsmål, der har en betydelig indflydelse på universitetet

Ledelse

Mens Rådet påtager sig en overvågnings- og tilsynsrolle som det styrende organ, delegerer det universitetets operationelle drift til den fungerende rektor og præsident.

Den fungerende rektor og præsident påtager sig sit ansvar med støtte fra sine seniorkolleger, der mødes to gange om måneden som universitetsledelsen.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • University of York York YO10 5DD, , York

Spørgsmål