Keystone logo
The University Of Aizu

The University Of Aizu

The University Of Aizu

Introduktion

Tag verden med overraskelse

Du kan være den næste person, der erobre verden

The University Of Aizu er det første universitet i Japan, der udelukkende er dedikeret til computervidenskab og teknik. Computervidenskab og ingeniørvidenskab er en lovende og banebrydende disciplin med brede applikationer, og bliver en kerne for teknologi vedrørende vidensproduktion. Med grundprincippet "Starting from Local Communities to the World" og "Advance Knowledge for Humanity" (Gennemgang, der bidrager til menneskehedens fred og velstand) har The University Of Aizu gennemført forskning og uddannelse inden for computervidenskab og teknik at lede verden siden universitetets åbning med et større antal ikke-japanske lærere, der har opnået fremragende forskningsresultater end noget andet universitet i Japan.

Om UoA

  1. Nærmer talent som vil udøve lederskab i det vidensamfund.
  2. Nærer computerforskere og højtuddannede computeringeniører, som vil skabe og udnytte "viden" til den nye æra.
  3. Har førsteklasses fakultet medlemmer fra næsten tyve lande rundt om i verden.
  4. Giver et fremragende computer miljø uden sidestykke af andre universiteter.
  5. Åbner sig til verden, hvor engelsk bruges som det fælles sprog.
  6. Fremmer elevernes latente ubegrænsede kreativitet ved at træne kritisk tænkning og værdsætte deres nysgerrighed, fri for forudforståede ideer.

111560_UoA.jpg

Institutionelle mål

Forhåndskendskab til menneskeheden The University Of Aizu mission er "at fremme viden om menneskeheden" eller med andre ord at skabe opdagelser og opfindelser, som vil bidrage til folkes fred og velstand. The University Of Aizu lover at sætte vores studerende først og producere præstationer, der vil blive yderst evalueret i den akademiske verden, med innovationer til bæredygtig vækst i Fukushima Prefecture, Japan og verden. Universitetsmottoet er "skinne som pionerer" med nysgerrighed, drøm og en udfordrende ånd.

Unikke egenskaber

Førende edb-uddannelse

The University Of Aizu har tilpasset et UNIX-baseret system som Mac, Linux og Solaris til dets grundlæggende computer miljø for at sikre synlighed af oplysninger om interne operationer og høj overordnet ydeevne, herunder netværksflow og for at realisere et stabilt uddannelses- og læringsmiljø. Maskiner og udstyr, der anvendes til Computer Exercise Rooms og Hardware Workshops, udskiftes hvert tredje år. De fleste laboratorier og computere er tilgængelige 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

111556_PC1.jpg111557_PC2.jpg

International Miljø

World-class og top-level fakultet rekrutteret fra hele verden

Som et resultat af internationalisering fremmet ved The University Of Aizu siden etableringen rekrutterede vi enestående personer fra Japan og i udlandet og søgte fremragende fakultet ved at gennemgå deres resultater på deres respektive områder gennem detaljerede undersøgelser, hvilket resulterede i ca. 40% af fakultetet er ikke-japansk. Vi har også fremmet samarbejdsforskning med udenlandske universiteter. Aftaler med over 80 universiteter og forskningsinstitutter over hele verden er afsluttet.

133054_img-infographic-5_2019.jpg111555_foreignFaculty.jpg

Høj beskæftigelsesfrekvens

Gennemsnitlig beskæftigelsesgrad når næsten 100%

vores kandidater er ansat til en kurs på næsten 100% hvert år. Mange af vores studerende, både japanske og internationale, får jobtilbud og arbejde i berømte japanske virksomheder inden for forskellige områder, især softwareudvikling, elektronik og kommunikationsteknologi og netværkstjenester. Vores medarbejdere kan give person-til-person instruktion om karriereudvikling samt jobjagt-færdigheder til studerende. Desuden inviteres personer med ansvar for ansættelse fra ledende virksomheder og relevante specialister fra jobblade til vores arbejdsvejledningsmøder.

111554_counselor.jpg

En indgang til verden

De internationale kendetegn ved vores universitet skyldes ikke kun vores internationale forskere, men også et væld af muligheder for, at eleverne kan spille førende roller i verden. Studerende får mulighed for at erhverve praktisk viden ved at deltage i praktikophold i japanske og udenlandske virksomheder, konkurrencer og konkurrencer.

110559_SVintership.jpg

Hjemmeside for The University Of Aizu

http://www.u-aizu.ac.jp/

Avanceret IKT Global Program

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Introduktion til Aizu's usikkerhed

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw&t=51s

Placeringer

Placeringer
  • Aizu-Wakamatsu, Fukushima Pref., 965-8580, Aizuwakamatsu

Spørgsmål