Keystone logo
UPSAT

UPSAT

UPSAT

Introduktion

UPSAT , et privat fakultet for sundhedsvidenskaber, blev grundlagt i 2001. Det er en pioner inden for paramedicinsk universitetsuddannelse i Tunesien.

UPSAT er den første private paramedicinske institution for videregående uddannelser, der er anerkendt af ministeriet for videregående uddannelse og videnskabelig forskning såvel som af sundhedsministeriet.

UPSAT elite- UPSAT er anerkendt for at være udmærket ved sin akademiske uddannelse og det høje kvalifikationsniveau for sine kandidater.

Med sin berygtethed garanterer den kvalitetsuddannelse, den leverer, brugervenligheden for sine kandidater i Tunesien og i udlandet.Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário


Ved at integrere "Honoris", det første panafrikanske netværk af private universiteter, UPSAT sig en international skala, der giver det midlerne til at holde kursen om fremragende karakter.

Honoris-netværkets bidrag afspejles i moderniseringen af undervisningsværktøjer og -teknikker, diversificering af træningsindhold og integration af nye iværksætter, digitale og kommunikationsevner.

Alt dette for at være i harmoni med internationale standarder og for at forberede vores kandidater til kravene på det nationale og internationale arbejdsmarked.

UPSAT lykkes med sin mission gennem grupper af udvalgte og reducerede studerende, en rig undervisning, der kombinerer hospitalspraksis og praktisk arbejde med forelæsninger, et fakultet på højt niveau, et medicinsk simuleringscenter unikt i Afrika.

Centret har høje troværdige mannequiner og et team af højt kvalificerede undervisere.

Gennem dette center giver UPSAT disse studerende mulighed for at konsolidere deres uddannelse på det proceduremæssige niveau og know-how og know-how-planen.

UPSAT tilbyder træning i tre universitetsinstitutioner beliggende i centrum af de tre største kystbyer i Tunesien: Tunis, Sousse og Sfax.

De tre fakulteter er alle akkrediteret af tilsynsministerierne og er alle specialiserede inden for videnskab og paramedicinske teknikker.

Hver af disse byer badet ved Middelhavet repræsenterer ved sin historie og fortid en smeltedigel af civilisationer og blanding af kulturer og religioner, i et ungt, tolerant og åbent Tunesien, hvor synagoger, katedraler og moskeer sameksisterer.

mission

UPSAT til kvalitet og UPSAT konstant UPSAT at uddanne de bedste standarder, sundhedspersonale med stærke færdigheder og i stand til let at integrere ændringer i praksis og udviklingen af deres erhverv.

vision

UPSAT sigter mod at være og forblive et afrikansk flagskib akkrediteret paramedicinsk videregående uddannelse, åben for det internationale, tilpasse sig ændringerne og imødekomme sektorens krav.

Vores værdier

125753_nosvaleurs.png

UPSAT fordelen

1. eksamensbeviser godkendt og optaget i ækvivalens

UPSAT er anerkendt af Ministeriet for Videregående Uddannelse og Videnskabelig Forskning såvel som af Sundhedsministeriet, det har vedtaget LMD- systemet siden begyndelsen af 2010. UPSAT vælger sine studerende fra bacheloruddannelsen og eksamensbeviser, som det udsteder, optages i ækvivalens .

2. International åbning

Ved at integrere " Honoris ", det første panafrikanske netværk af private universiteter, tager UPSAT en international skala, der giver det midlerne til at holde kursen om fremragende karakter .

3. Træning efter færdigheder

Vores mål er at gøre det muligt for unge kandidater hurtigt at bevæge sig ind i arbejdsstyrken og let integrere sundhedsvæsenets kredsløb.

4. Kvalificeret og opmærksom administrativt team

Akademikere og eksperter med dokumenteret track record inden for videregående uddannelse og sundhed. Deres mission er at byde velkommen , rådgive og støtte den studerende gennem hele sin karriere.

5. Kompetent uddannelsesorgan

Vores institutioner bruger et undervisningspersonale med et flertal professoreruniversitetshospitalet , inklusive chefer for forsikrede specialiteter. Kryddede paramedikere bringer deres erfaring og praktiske knowhow til at forberede kandidater til det socio-professionelle miljø.

6. Moderne og tilpassede rum

UPSAT tilbyder sine studerende en moderne infrastruktur udstyret med teknologiske midler og specialiserede laboratorier, der fremmer kollektiv og samarbejdsmæssig intelligens.

7. Et unikt medicinsk simuleringscenter i Afrika

Honoris-netværkets medicinske simuleringscenter er udstyret med teknologier, der tillader kvasi reelle situationer.

8. Luk vejledning under praktikpladserne

Vores studerende drager meget tidligt fordel af en professionel situation i Universitetshospitalet og klinikker i tilknytning til vores institutioner gennem konventioner.

9. Belønende oplevelse

Et rigt program med intra- og ekstra murosaktiviteter supplerer de officielle programmer. Dette program inkluderer besøg, workshops, træningsdage , informationssessioner, seminarer og studieture.

10. Succesrater på mere end 95%

Den årlige graduering og gradueringsgrad overstiger 95% af tilmeldingerne.

125755_people-woman-coffee-meeting.jpg

Start Stock-fotos / Pexels

institutioner

UPSAT Tunis

 • Oprettet i 2005 i Tunis, politisk, administrativ og økonomisk kapital,

 • Implementeret i centrum tæt på Medical Simulation Center,

 • Aftalt med de største universitetshospitaler og klinikker i nærheden,

 • Har laboratorier udstyret efter specialitet,

 • Appellerer til pædagogiske koordinatorer, armaturer på hospital-universitetsområdet og et kvalificeret paramedicinsk fakultet,

 • Mere end 1158 kandidater siden oprettelsen.

 • Tildelte grader:
  • Licenser: Anæstesi genoplivning, fysioterapi, optik og briller, Ortoptik, sygepleje og billeddannelse og strålebehandling.
  • Master: Avanceret i alder, handicap og fysiske aktiviteter.

Undervisning personale UPSAT Tunis

59
Universitetsprofessorer
30
Hospital-universitetsassistenter
13
Professorer i videregående uddannelser og undervisere
11
Assistenter og assistentmastere
20
Læger og farmaceuter
45
Sundhedsfagfolk

UPSAT Sousse

UPSAT blev grundlagt i 2002 i universitetsbyen Sousse i lokaler beliggende i byens centrum ikke langt fra universitetshospitalerne og klinikkerne, som det er bundet af konventioner med. UPSAT er en privat videregående uddannelsesinstitution med speciale i paramedicinsk uddannelse. I 2002 var det den første, der blev anerkendt som sådan af de to linjedepartementer, nemlig Sundhedsministeriet og Ministeriet for Videregående Uddannelse. Siden da er flere kandidater kommet ind på arbejdsmarkedet i Tunesien eller i udlandet .
Vores mål er at sætte unge kandidater i stand til hurtigt at bevæge sig ind i arbejdsstyrken og let integrere i sundhedsvæsenets kredsløb.

UPSAT tilbyder sine studerende en moderne infrastruktur tilpasset kravene til en kvalitetsuddannelse: rummelige, luftige og klimatiserede klasseværelser, specialiserede laboratorier rig og passende udstyret til at imødekomme behovene i de praktiske aktiviteter og et bibliotek til rådighed i referenceværker i specialiserede tidsskrifter. Det tilbyder dem også et internetmiljø til forskning og forberedelse af det personlige arbejde, som lærerne er betroet dem .

UPSAT Sousse undervisningsteam

37
Universitetsprofessorer
24
Hospital-universitetsassistenter
6
Professorer i videregående uddannelser og undervisere
6
Assistenter og assistentmastere
13
Læger og farmaceuter
32
Sundhedsfagfolk

UPSAT Sfax

Oprettet i 2007 i Sfax, hovedstaden i det sydlige Tunesien, er fakultetet for sundhedsvidenskaber sfax beliggende nær de to universitetshospitaler i byen, nemlig chu hedi chaker og chu habib bourguiba. Fakultetet har indgået partnerskabsaftaler med:

 • Nogle private klinikker

 • Det medicinske simuleringscenter for tunier

 • Det regionale hospital Mahres

 • SFAX's medico-sportscenter

 • Centret for sfax motoriske handicap

 • Det grundlæggende plejehus i sfax

UPSAT Sfax undervisningsteam

34
Universitetsprofessorer
24
Hospital-universitetsassistenter
2
Professorer i videregående uddannelser og undervisere
3
Assistenter og assistentmastere
6
Læger og farmaceuter
28
Sundhedsfagfolk

Placeringer

Placeringer
 • 38, rue de Cologne, Lafayette, 1002, Tunis

 • Rue du Commandant Bejaoui, Sousse, 4000, Sousse

 • Km 0.5, الكلية الخاصة للعلوم شبه الطبية، Route Manzel Chaker, Sfax 3000, Tunisia, 3000, Sfax

Spørgsmål