Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

Introduktion

Tag ansvar for din fremtid. Bliv Bull.

Hos USF Sarasota-Manatee, mener vi en personlig tilgang til læring gør hele forskellen. Når du tilmelder dig vores samfund, er du mere end blot en anden elev. Vores fokus er på dig hvert skridt på vejen: dine opdagelser, din vækst, dine drømme.

Points of Pride

92 procent af vores kandidater er "meget tilfredse" eller "tilfredse" med deres erfaringer. Der er over 30 studerende klubber og organisationer, herunder Roning. Vores studerende nyde en personlig uddannelse med en elev-til-fakultet ratio på 13: 1. Der er over 17.000 alumner i området. Siesta nøgle, nationens nummer 1 strand ligger kun en kort køretur fra campus. 8 ud af 10 USFSM fakultet holde den højeste grad i deres område. USFSM tilbyder over 100 praktik og forskningsmuligheder for studerende. USF Sarasota-Manatee har over 300 ansatte, der medvirker til at tjene en indskrivning af 2041.

Find din passion.

Dette kan være Bulls Land, men vi er ikke din typiske besætning. Vi skræddersyr pædagogiske veje til hver studerendes mål og interesser. Vi kender alle ved navn, og vi har et etableret støttesystem dedikeret til din succes - selv efter påbegyndelsen slutter.

Walk med Bulls.

Vi tilbyder dig en ægte følelse af sted med en naturskøn campus langs Sarasota Bay. Men ikke bare tage vores ord for det - snak med dine kammerater på et åbent hus eller campus tour! Udforsk vores haller, billede selv i vores klasseværelser og møde nuværende studerende og fakultetet at se, hvorfor så mange falder i kærlighed med USFSM.

Udforsk området.

Vi ligger i hjertet af Sarasota og Manatee amter, hvor der er aldrig mangel på ting at gøre eller steder at udforske. Mellem verdenskendte strande, nationalt anerkendte organisationer, udendørs aktiviteter, rigelige natteliv og bedste i kunst og underholdning - alt sammen inden for et par miles af campus - USFSM tilbyder langt mere end din traditionelle hjemby campus.

Start din forskning.

USFSM s Biologi program bruger off-site laboratorier placeret på Mote Marine Laboratory. Lær af professionelle forskere og videnskabsfolk til at få den virkelige verden, hands-on erfaringer.

Være nyskabende.

I håb om at blive involveret med gæstfrihed industrien? Bliv en leder i gæstfrihed og turisme ved at udnytte USFSM s Culinary Innovation Lab, en state-of-the-art undervisning facilitet i Lakewood Ranch.

Placeringer

  • Sarasota

    8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

Spørgsmål