Bachelor hotel og turisme management
University of Technology, Jamaica (UTech)
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Kingston, Jamaica
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
BSc. Hotel og Turisme Management
Program Code: UBSHSTMFXU1A
FILOSOFI ERKLÆRING
Den Bachelor of Science grad i Hospitality og Turisme Management (BSc HTM) anvender et resultat baseret tilgang, som lægger vægt på eksperimenterende og uddannelsesmuligheder arbejdspladsen for at producere kandidater, der er forpligtet til livslang læring og har de færdigheder og kompetencer med det samme til at bidrage til arbejdsplads på tilsyns- eller entry level ledelsesniveau.
Denne grad er designet til at imødekomme behovene i turisme marked, i erkendelse af den strategiske betydning af industrien til den økonomiske udvikling i landet. Det forventes også, at en kandidat i denne grad viser en bevidsthed om etiske praksis og professionalisme i udførelsen af hans / hendes job.
KURSUS MÅL
Målet med Hotel og Turisme Management kursus er at forberede de studerende, der har valgt gæstfrihed / turisme som deres karriere for entry level lederstillinger, lederroller og livet. Dette mål opnås gennem en forpligtelse til elevernes læring og udvikling præget af høj forventning og standarder for adfærd og præstationer; ekspertise i stipendium og undervisning; udsættelse for industrien og vellykkede branchefolk; og uddannelse og erfaring i den studerendes valgte område af industrien.
Den er designet til at imødekomme behovene i gæstfrihed og turisme marked og har til formål at producere en kandidat, der har:
- Umiddelbare funktionelle kompetencer
- En iværksættervirksomhed og innovativ holdning til arbejde
- Et godt overordnet kendskab til de forretningsmæssige og konkurrencemæssige miljøer i industrien
- Sprog og kulturel raffinement, bevidsthed og påskønnelse
- En stærk følelse af sociale forpligtelser og miljømæssige ansvar i branchen
- Stærke folk færdigheder
- Stærk self learning orientering
- Respekt for faglig arbejde
- En selvstændig bevidst identifikation med industrien (problemer og opløsning)
KURSUS FORMÅL
Gæstfrihed og Turisme er den største og hurtigst voksende industri i verden, og denne vækst forventes at fortsætte. Det er en serviceindustri, der omfatter områder som: hoteller, restauranter, natklubber, kongrescentre, forlystelsesparker, familieunderholdning, krydstogtskibe, rejser og turisme at nævne nogle få. Den Bachelor of Science grad i Hospitality og Turisme vil forberede de studerende til lederstillinger entry-level og lederroller i branchen, ved at give den form for undervisning brug for morgendagens ledere.
Denne fire-årig grad kursus er designet til at opfylde behovene i jobmarked gæstfrihed og turistindustrien. Det giver branchen med uddannede fagfolk, der kan træde ind i en lang række tilsyns- og ledelse praktikpladser og konkurrerer med andre restauration og turisme kandidater internationalt. Dette den gør ved at bygge på fundamentet moduler i erhvervslivet, samfundsvidenskab og særlige moduler til feltet gæstfrihed og turisme.
Indrejsemetoder
Der vil være tre (3) metoder til adgang til kurset:
Normal indtastning - En ansøger, som opfylder universitetets normale studentereksamen krav og er vellykket på interviewet. Denne ansøger vil træde studieforløbet ved år 1.
Ældre indtastning - En ansøger, der er fyldt 25 år, som ikke har opfyldt universitetets studentereksamen krav, kan accepteres i år 1 af kurset ved hjælp af realkompetencevurdering (PLA) rute. Den studerende vil arbejde med PLA koordinator og en tildelt vejleder til at udvikle en portefølje at demonstrere viden svarende til universitetets studentereksamen standarder og / eller få PLA kredit for arbejde i området for specialisering.
Avancerede placeringer - Ansøgere berettiget til avanceret placering er de ansøgere til universitetet fra andre godkendte uddannelsesinstitutioner, der kan ydes modul fritagelser for bachelor-og postgraduate uddannelser. Studerende, der er accepteret gennem den avancerede placering metoden vil rykke ind 3. år af kurset.
I visse tilfælde vil ansøgeren forpligtet til at tage de nødvendige passerelle kurser for at opfylde krav til graden.
Ved interviewet, vil ansøgerne blive bedt om at angive deres områder af specialisering og / eller mindreårige. Studerende, der er indrømmet avanceret placering fra andre institutioner indlede kurset på År 3 og ville allerede erklæret deres store på deres tidligere institutioner. De ville være forpligtet til at gøre én praktikperioden kun fordi de ville have allerede afsluttet to praktik perioder på i alt 10 uger.
Bemærk, at alle studerende kommer ind via avanceret placering skal udfylde 85% af deres øverste niveau moduler på UTECH for at få en UTECH grad.
ADGANGSKRAV
Før registreringen og begynder moduler i restauration og turisme Management BSc. Degree kandidater skal have opfyldt følgende minimumskrav for indrejse til UTECH: a) fem (5) CXC General Proficiency passerer eller tilsvarende i lønklasse I, II eller III (grad III accepteres fra juni, 1998) eller GCE O-Niveauer niveauerne A, B & C i engelsk sprog, matematik og tre (3) Andre emner. (Vil blive foretrukket til ansøgere med fremmedsprog) b) Før en indlæggelser interview.
Erfaringsbaseret læring krav:
Studerende i BSc, restauration og turisme Management Kurset vil være forpligtet til at fuldføre to somre praktik (10 uger hver sommer) i en godkendt restauration og turisme organisation.
En vellykket gennemførelse af praktikforløbet er en forudsætning for tildeling af graden.