Bachelor of Science i food service management
University of Technology, Jamaica (UTech)
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Kingston, Jamaica
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
BSc. i Food Service Management
FILOSOFI ERKLÆRING
Den Bachelor of Science grad kursus i Food Service Management har til formål at udvikle kandidater, der kan være effektive ledere i tilberedning og servering af mad på et nationalt, regionalt og internationalt plan. Dette vil kulminere med ph.d. udvikle kompetencer og færdigheder, der sætter dem til at tilbyde faciliteter og tjenester, der vil opnå kundetilfredshed.
Studieordningen understreger ledelsesmæssige ledelse af madserviceordninger og er designet til at udvikle praktiske, tekniske og ledelsesmæssige færdigheder. Kurset henvender sig primært til personer, der ønsker at blive ledere og tilsynsførende for foodservice virksomheder.
Studieforløb MÅL
Målene i Food Service Management Degree er:
- For at producere kandidater med de nødvendige færdigheder og kompetencer, som vil tilfredsstille industriens efterspørgsel efter professionelle kokke, og Food Service Operation ledere.
- At bidrage til nationale og regionale vækst og udvikling af food service industrien ved at levere kandidater, der er innovative, kreative og iværksætterånd, som vil udvikle deres egne forretningsinitiativer og derved skabe beskæftigelse for Det Caribiske Fællesskab.
- At producere kandidater, der vil være i stand til at gøre betydeligt bidrag til den teknologiske og innovative ændringer, der i øjeblikket finder sted i branchen internationalt gennem forskning og informationsteknologi.
- At skabe professionelle bindinger for de færdiguddannede i branchen gennem kooperativ skoleundervisning og faglige konferencer.
KURSUS DESIGN
Den fireårige Bachelor of Science grad kursus i Food Service Management er designet til at opfylde industriens behov jobmarked tjenesten fødevarer. Studieordningen understreger ledelsesmæssige ledelse af madserviceordninger og er designet til at udvikle praktiske, tekniske og ledelsesmæssige færdigheder i kandidater, der kan konkurrere med anden restaurationsvirksomhed kandidater lokalt, regionalt og internationalt. Den er designet primært til personer, der ønsker at blive ledere og tilsynsførende i fødevarelovgivningen tjenesteydere.
Den BSc. MFS grad tilbyder to (2) områder af specialisering og tre (3) mindre tilbud. Det samlede antal point for kurset er 140. Alle moduler i år 1 & 2 vil være fælles. År 3 & 4 studerende vil være i deres specialiserede optioner eller mindre.
De områder af specialisering er:
- Mad og drikkevarer Management
- Culinary Arts og Ledelse
De mindre tilbud vil være inden for områderne:
- markedsføring
- Informationsteknologi
- Møder og Special Events Management
Studerende vil være forpligtet til at fuldføre to somre professionel erhvervserfaring (minimum ti uger for hver sommer), hvilket kan gøres lokalt eller i udlandet. Praktisk hands-n træning sker ved Lillian restaurant, en Food and Beverage træningsanlæg på UTECH campus.
Studerende kan få mulighed for internationale erfaringer gennem professionelle praktikophold og det internationale køkken kurset.
PROGRAM MODE
The Food Service Management Degree Course tilbydes på fuld tid over fire år.
Indrejsemetoder
Der vil være tre (3) metoder til adgang til kurset:
Normal indtastning - En ansøger, som opfylder universitetets normale studentereksamen krav og er vellykket på interviewet. Denne ansøger vil træde studieforløbet ved år 1.
Ældre indtastning - En ansøger, der er fyldt 25 år, som ikke har opfyldt universitetets studentereksamen krav, kan accepteres i år 1 af kurset ved hjælp af realkompetencevurdering (PLA) rute. Den studerende vil arbejde med PLA koordinator og en tildelt vejleder til at udvikle en portefølje at demonstrere viden svarende til universitetets studentereksamen standarder og / eller få PLA kredit for arbejde i området for specialisering.
Avancerede placeringer - Ansøgere berettiget til avanceret placering er de ansøgere til universitetet fra andre godkendte uddannelsesinstitutioner, der kan ydes modul fritagelser for bachelor-og postgraduate uddannelser. Studerende, der er accepteret gennem den avancerede placering metoden vil rykke ind 3. år af kurset. I visse tilfælde vil ansøgeren forpligtet til at tage de nødvendige passerelle kurser for at opfylde krav til graden.
Ved interviewet, vil ansøgerne blive bedt om at angive deres områder af specialisering og / eller mindreårige. Studerende, der er indrømmet avanceret placering fra andre institutioner indlede kurset på År 3 og ville allerede erklæret deres store på deres tidligere institutioner. De ville være forpligtet til at gøre én praktikperioden kun fordi de ville have allerede afsluttet to praktik perioder på i alt 10 uger.
Bemærk, at alle studerende kommer ind via avanceret placering skal udfylde 85% af deres øverste niveau moduler på UTECH for at få en UTECH grad.
Erfaringsbaseret læring KRAV
Studerende i År 2 og 3 i MFS universitetsuddannelse, vil være forpligtet til at fuldføre praktik over to somre, for ti (10) uger hver, i et godkendt gæstfrihed eller turisme organisation, lokalt eller i udlandet.
Målene for skolens praktik modul er at:
- Bidrage til udviklingen af de studerendes muligheder ved at give dem mulighed for at arbejde i Food Service Management relaterede områder.
- Kontakt med branchen at gøre en levedygtig, økonomisk og produktiv bidrag til organisationer gennem praktikanterne.
- Aktiver organisationer til at vurdere potentielle kandidater.
- Styrke de studerendes praktiske erfaringer i fødevarer service management.
En vellykket gennemførelse af praktikken er obligatorisk for tildeling af graden.
ADGANGSKRAV
For at være berettiget til optagelse på Food Service Management grad (BSc. MFS), skal ansøgerne opfylde følgende minimum universitet studentereksamen krav: a) Besidder fem (5) CXC General Proficiency passerer eller tilsvarende på karakterer I, II eller III (grad III accepteres fra juni, 1998) eller GCE O-Niveauer niveauerne A, B & C i engelsk sprog, matematik og tre (3) Andre emner. (Vil blive foretrukket til ansøgere med et fremmedsprog).
b) Før et indlæggelser interview.
Større forskningsprojekt
Studerende skal udfylde integrativ undersøgelse i form af et større forskningsprojekt. Formålet med at gennemføre denne afsluttende projekt er at:
- Inddrag studerende i mere industri-relateret problemløsning
- Integrer den teoretiske og de praktiske aspekter af forskning
- Fremme selvstyret læring
- Fremme teambaseret læring
- Sørg for, at eleverne kan demonstrere en forståelse af forskningsmetodik
Studerende vil være forpligtet til at fremlægge resultaterne af deres forskningsprojekter til personer fra gæstfrihed og turistindustrien og deltage i skolens årlige gæstfrihed og turisme EXPO ved at montere en skærm, der fokuserer på deres større forskningsprojekt.
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Bachelor i fødevaresystem: Management, bæredygtighed og teknologier
- Parma, Italien