Keystone logo
Utrecht University

Utrecht University

Utrecht University

Introduktion

Utrecht University

Grundlagt i 1636, Utrecht University er et anerkendt internationalt forskningsuniversitet, der konsekvent er placeret som nummer et i Holland, 14. på kontinentaleuropa og verdens 100 bedste internationale ranglister og medlem af den anerkendte European League of Research Universities.

Innovativt og internationalt orienteret akademisk samfund

At deltage i Utrecht University som studerende vil gøre dig til en del af et innovativt og internationalt orienteret akademisk samfund-der bragte ikke mindre end 12 nobelprisvindere frem-engageret i banebrydende og tværfaglig undervisning og forskning. Utrecht -forskere, der har ydet et fremragende bidrag til samfundet, inkluderer Nobelprisvinderen Christiaan Eijkman, en af opdagerne af vitamin; neurofarmakolog David de Wied, der vandt national og international anerkendelse for sin opdagelse af, at neuropeptider (små proteiner) styrer hjernens aktivitet og adfærd; og den seneste nobelprisvinder Gerard 't Hooft, en fremtrædende videnskabsmand inden for teoretisk fysik. De inkluderer også Johanna Westerdijk, den første kvindelige professor i Holland.

Personlig og interaktiv undervisning

På Utrecht University vil du opleve en model for kvalitetsundervisning, der står for personlig og interaktiv undervisning baseret på kritisk refleksion og debat, fleksibilitet og et valgniveau for studerende samt permanent faglig udvikling for undervisere.

Studerende og programmer

Utrecht University tæller over 30.000 studerende fra 118 lande. Du kan vælge mellem 10 engelsklærte bacheloruddannelser og næsten 100 engelsklærede kandidatuddannelser-det bredeste udvalg af engelsklærede kandidatuddannelser i Holland. Bacheloruddannelser er 3-årige programmer, der fører til en Bachelor of Arts grad (BA) eller Bachelor of Science grad (BSc). Kandidatuddannelsen på Utrecht University er et 1- eller 2-årigt program, der fører til en naturvidenskabelig uddannelse (MSc), Arts degree (MA) eller Laws degree (LLM). Oven på et kandidatprogram kan du deltage i programmet Young Innovators: et selektivt 15 ECTS -honours -kursus på kandidatniveau.

Professionelt felt

Forbindelsen med det faglige felt er konsekvent indlejret i læreplanerne for UU -kandidatuddannelser. Et Career Services -center vil støtte din overgang til det hollandske eller internationale jobmarked.

Campus funktioner

Top 5 lykkeligste steder at bo

Engelsk tales meget i Holland. Utrecht er en smuk middelalderby, centralt beliggende i Holland. Amsterdam og Schiphol Lufthavn er mindre end en halv time væk, og der er nemme togforbindelser i hele Europa. Det er med god grund, at BBC Travel placerede Utrecht blandt de "top 5 lykkeligste steder at leve".

  Indlæggelser

  Hvordan man ansøger?

  Vores ansøgningsproces foregår online. Besøg vores websted for at få flere oplysninger om ansøgningsprocessen.

  Placeringer

  • Utrecht

   Domplein,29, 3512 JE, Utrecht

   Spørgsmål