Keystone logo
UWE Bristol BA(Hons) i tidlig barndom
UWE Bristol

BA(Hons) i tidlig barndom

Bristol, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.250 / per year *

På campus

* studerende fra hjemlandet pr. år: £9250 | internationale studerende pr. år: £15250

Introduktion

Dette kursus giver et fremragende grundlag for en karriere med børn eller for yderligere studier.

Hvorfor studere tidlig barndom?

Nyere forskning har fastslået betydningen og kvaliteten af læring fra fødslen.

Det er nu et vigtigt tidspunkt at overveje, hvordan børn udforsker deres verden.

Denne grad i tidlig barndom tager højde for idéer, der er centrale for børns liv og deres uddannelse samt for erhvervslivet i bredere forstand. Det betyder, at kandidater med en uddannelse inden for småbørn er eftertragtede til en lang række forskellige jobmuligheder.

Hvorfor UWE Bristol?

BA(Hons) Early Childhood er et intellektuelt krævende og underholdende kursus.

Du vil undersøge spørgsmål om børns plads i samfundet, uddannelse, særlige undervisningsbehov, børns læring og udvikling, sprog og ræsonnement samt miljøer for børn.

Du udforsker spørgsmål, der vedrører børn mellem fødsel og otte år, og du vil forbinde teori med praksis og forstå sociale, psykologiske og filosofiske faktorer i børns liv, læring og udvikling.

Arbejdsrelateret erfaring er et centralt aspekt af uddannelsen. Du vil tilbringe tid i småbørnsmiljøer i hvert år af uddannelsen.

Udvikle vigtige færdigheder inden for kommunikation, interpersonel kommunikation og kritisk tænkning, herunder at lære at arbejde effektivt sammen med andre, organisere information og idéer og præsentere dine idéer klart og sikkert. Udvikle forskningsfærdigheder. Lær at reflektere over din egen og andres praksis.

Ved kursets afslutning vil du være kvalificeret til at arbejde på niveau 3 i en tidlig børnehave (forudsat at du har passende niveau 2-kvalifikationer i læse- og regnefærdigheder).

Hvor kan den føre mig hen?

Ved at fokusere på de områder, der interesserer dig mest, gennem dine moduler og vurderinger, vil du afslutte uddannelsen med en sikker position for din karriere.

Du vil være rustet til at arbejde på ledelsesniveau i børnepasning og undervisningsmiljøer, i børnetjenester og i familiepleje.

Mange studerende studerer for at få en postgraduate uddannelse som underviser i småbørn eller primærundervisning eller for at få en mastergrad i socialt arbejde, psykologi, legeterapi eller tale- og sprogterapi.

Denne grad opfylder regeringens krav til at blive klassificeret som en fuld og relevant niveau 3-kvalifikation, hvilket betyder, at kandidater kan tælles med i Early Years Foundation Stage (EYFS) personale: barn-forholdet på niveau 3.

Programresultat

Læreplan

Indlæggelser

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål