Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Introduktion

University of Wisconsin-Madison er et nationalt kraftværk, når det kommer til sprogundervisning og forskning. Universitetet tilbyder regelmæssigt undervisning på over 60 sprog i løbet af året, inklusive 45+ sprog, der regelmæssigt undervises i løbet af det akademiske år og yderligere 20+ sprog, der undervises om sommeren gennem Wisconsin Intensive Summer Language Institutes.

Studiet af sprog er en nøglekomponent i Wisconsin Experience, der forbereder University of Wisconsin-Madison studerende til at blive fremragende ledere, der er engageret lokalt, nationalt og globalt. Faktisk har University of Wisconsin-Madison flere studerende, der hovedfag i et andet sprog end engelsk end noget andet universitet i USA, når der tages højde for første og anden majors.

Vores dedikerede fakultet i University of Wisconsin-Madison-afdelinger for sprog, litteratur, lingvistik og kulturer og tilknyttet universitetets centre for internationale studier og områdestudier er verdensberømte forskere med forskningsexpertise, der spænder over hele kloden.

Placeringer

Placeringer
  • Madison, USA

Spørgsmål