Keystone logo
Valdosta State University

Valdosta State University

Valdosta State University

Introduktion

Velkommen til Valdosta State, et omfattende universitet - hvilket betyder, at vi tilbyder associerede, bachelor-, kandidat- og doktorgrader - der tjener hjertet af Syd Georgien i en af de største byer.

Vi elsker palmer, levende egetræer, springvand og solrige dage på frontplænen. Vores studerende elsker praktisk erfaring, individuel fakultetsinteraktion og unikke oplevelser som bachelorforskning i Florida Keys. Valdosta State University kun femten minutter over Florida-statslinjen og tilbyder undervisning i staten til beboere i Florida såvel som South Carolina, Alabama og Tennessee.

Valdosta-staten tilbyder det bedste fra begge verdener - de omfattende akademiske, kulturelle og sociale muligheder for et større universitet og de små klasser og tæt personlig opmærksomhed, der findes på mindre institutioner.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Valdosta

    North Patterson Street,1500, 31698, Valdosta

    Spørgsmål