Keystone logo
Vassar College

Vassar College

Vassar College

Introduktion

Vassar College blev grundlagt i 1861 og er et meget selektivt, beboelses-, coeducational liberal arts college. Vassar er konsekvent rangeret blandt de bedste liberale kunsthøjskoler i landet og er kendt for banebrydende præstationer inden for uddannelse, for sin lange historie med læsionær innovation og for skønheden i dens campus.

Vassar College har til opgave at gøre tilgængeligheden “midlerne til en grundig, velproportioneret og liberal uddannelse”, der inspirerer hver enkelt til at føre et målrettet liv. Kollegiet muliggør en uddannelse, der fremmer analytisk, informeret og uafhængig tænkning og sund vurdering; tilskynder til artikuleret udtryk; og nærer intellektuel nysgerrighed, kreativitet, respektfuld debat og engageret medborgerskab.

Vassar støtter en høj standard for engagement i undervisning og læring, stipendium og kunstnerisk bestræbelse; en bred og dyb læseplan og en beboelsescampus, der fremmer et læringssamfund. Grundlagt i 1861 for at give kvinder en uddannelse, der svarer til den, der engang kun er tilgængelig for mænd, er Vassar nu åben for alle og stræber efter at forfølge mangfoldighed, inklusion og retfærdighed som væsentlige komponenter i et rigt intellektuelt og kulturelt miljø, hvor alle medlemmer, inklusive dem fra underrepræsenterede og marginaliserede grupper, værdsættes og bemyndiges til at trives.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Raymond Avenue,124, 12604, Poughkeepsie

Spørgsmål