Keystone logo
Vatel Hotel & Tourism Business School

Vatel Hotel & Tourism Business School

Vatel Hotel & Tourism Business School

Introduktion

Studer hotelledelse ved Vatel School i Suzhou, Kina

Vatel Suzhou er unikt i Kina og tilbyder en blanding af teoretiske kurser og praksis i hotel, restauranter, resorts og andre samarbejdsinstitutioner.

Vatel Suzhou tilbyder to grader (en bachelor i tre år og en MBA i to år) og skræddersyede kortvarige programmer til ledere og ledere. Alle kurser undervises på engelsk for at give vores studerende den internationale eksponering, de har brug for for at udføre i den altid mere krævende gæstfrihedssektor. Vatel Suzhou bringer en af de mest avancerede gæstfrihedskunst, den franske “art de Vivre”, til Kina. Vatel Suzhou samarbejder med tre 5-stjernede hoteller mindre end 30 minutter væk fra campus for at organisere den professionelle praksis, hvor de studerende alternativt vil arbejde i køkkenet, F

Lærerpersonalet spiller en meget vigtig rolle i din fremtidige succes. Hos Vatel videregiver lærere deres viden og deres lidenskab til dig. Takket være interaktive træningsmetoder, der er tæt på gæstfrihedens virkelighed. De giver dig værktøjer til at udvikle dine tekniske, konceptuelle og analytiske evner som fremtidige ledere. Det langvarige engagement fra Vatels undervisningspersonale, uanset om det er universitetslærere eller gæsteforelæsere, der er valgt til deres fremragende inden for deres specifikke felt, bidrager til din succes.

Vælg Vatel Suzhou

På grund af dets professionelle og personaliserede træning

I en global og meget konkurrencedygtig økonomi er det ikke længere nok at have en grad længere. De nyeste kandidater fra Vatel foretrækkes frem for andre på grund af deres menneskelige og faglige egenskaber.

På grund af dets værdier af ansvar og solidaritet

Vatel Spirit har sine rødder i værdier, der deles af undervisningsteamet og studerende: hos Vatel har alle rettigheder, men også ansvar, men alle er bemyndiget til at deltage i den professionelle succes for den kommende Vatel-kandidat.

På grund af Marco Polo-udvekslingsprogrammet

Kandidater, mens de fortsætter deres studier i Vatel, er nedsænket i en anden kultur, et andet sprog, bliver mere åbne overfor andre, er bedre forberedt på at have en international karriere.

På grund af dens innovationer

I den årlige internationale konvention er alle Vatel-skoleledere i stand til at mødes for at diskutere undervisningsinnovationer i deres skoler. Det bedste af disse innovationer integreres derefter i Vatel-undervisningsprogrammer.

På grund af dets 35.000 alumner, et netværk, du kan stole på

Hver eneste af de 7.000 studerende, uanset hvor hans eller hendes værtskole måtte befinde sig, kan stole på alle i Vatel-gruppen og på dens 35.000 studerende, der arbejder i de smukkeste hoteller på jorden. Dette netværk er stærkere end nogen anden for at hjælpe dig med at finde et job, der matcher dine drømme og ambitioner.

På grund af support med JHM-hoteller

Der er adskillige hoteller under JHM Group, der giver praktikophold og formelle job for vores studerende og kandidater. JHM hjælper de studerende med at vokse til en succesrig karriere inden for gæstfrihed.

126351_JHM.png

Join.ln Hospitality Management Co., Ltd. (JHM) tilbyder et højt niveau af virksomhedskultur og et strengt virksomhedsstyringssystem med et globalt ledelsesperspektiv af internationale standarder. Et internationalt team bestående af øverste senior talent for gæstfrihedsledelse er et sted at sikre, at enhver gæst, der besøger vores ejendomme, kan nyde den højeste kvalitetsoplevelse.

JHMs mærkeportefølje består af Tonino Lamborghini-hoteller i den øverste klasse

For at støtte den hurtige ekspansion og sikre tilstrækkelig tilgængelighed af talent til det voksende antal ejendomme, Vatel Hotel

En gæsteskole, der tilbyder moderne faciliteter

en 3.500 kvadratmeter miljøvenlig splinterny campus | 14 moderne udstyrede klasseværelser med en videoprojektor og wifi | Vatel cafe for at øve dine cocktails og barista færdigheder | et ondt hotelværelse for at øve dine rengørings- og indstillingsevner.

Praksis og praktikpladser er tilgængelige i de bedste hoteller i Suzhou og Kina

I alt er 2376 værelser på 7 hoteller tilgængelige for vores studerende til professionel praksis og praktikpladser:

 • Suzhou Crowne Plaza: 354 værelser
 • Suzhou Tonino Lamborghini: 91 værelser
 • Suzhou Kempinski: 458 værelser
 • Suzhou Hyatt: 355 værelser
 • Suzhou Nikko: 469 værelser
 • Kunshan Tonino Lamborghini: 289 værelser
 • Huangshi Tonino Lamborghini: 360 værelser

Vatel Cafe og Vatel Restaurant tilgængelig for vores studerende til at øve deres færdigheder

 • Vatel Cafe ligger på campus og tilbyder den bedste mulighed for vores studerende at praktisere caféstyring.
 • Restauranten Vatel ligger i Suzhou Tonino Lamborghini-hotel og tilbyder autentiske franske retter til lokale kunder; I mellemtiden giver det en avanceret træningsfacilitet for vores studerende.

125682_125677_1Fduogongnengquxueshenggonggonghuodongquyufu.jpg

Nyd Suzhou livsstil, tradition opfyldt med moderne

Med berømte kanaler og søer over hele byen er Suzhou blevet kaldt '' Venedig i øst '. Det er en af de ældste byer i Kina, med en historie på mere end 2.500 år, beliggende i Yangtze-floddeltaet.

Marco Polo besøgte Suzhou og blev forbløffet over hendes forskellige kultur og velstående industri.

Som en turistby er Suzhou berømt for sin historie, turistattraktioner og økonomiske udvikling.

Paradis i himlen, Suzhou på jorden

Placeret som den bedste levende by i Chino, kaldes Suzhou "landet med fisk og ris" af naturressourcer og delikate håndværk. Berømte specialiteter inkluderer Suzhou-silke, Suzhou-broderi, fons, traditionelle kinesiske musikinstrumenter, lanterner, møbler, jade-udskæring, silke-billedteppe, Biluochun-te, søkrabber osv.

Center for transport

Suzhou Industrial Park er den mest dynamiske og vitale industripark i Kina, hvor der er mere end 3.000 virksomheder, titalls avancerede hoteller og resorts og det største indkøbscenter i Asien Suzhou Center. Suzhou ligger på det vigtigste transportknudepunkt og er 30 minutter til Shanghai med højhastighedstog.

Historisk og kulturel perle

Denne by har mere end 60 bevarede klassiske haver, der er opført som verdens kulturarv, såsom Humble Administrator Garden, Lingering Garden. Derudover er der berømte Kunqu Opera og Pingtan (balladesang i Suzhou kaldet). Gaderne og banerne i det gamle byområde er i Song-dynastiets stil. Tag dig tid og møde den mest traditionelle kultur her i Suzhou.

Vater, et globalt netværk af skoler til gæstfrihedsstyring og alumni

Vatel har 50 gæstfrihedsskoler beliggende i Europa, Amerika, Asien og Afrika. De deler den samme mission: at forberede de yngre generationer på at opbygge deres professionelle fremtid i den internationale gæstfrihed og turistforvaltning industrier.

Vatel har besluttet at:

 • Lær ledelsesteknikker baseret på to århundreders historie i gæstfrihedssektoren, baseret på tjenester af høj kvalitet og kundetilfredshed. Dette inkluderer alle kulturelle aspekter af klienter, fra det land, hvor hotellet ligger til det personale, der arbejder i det.
 • Formidle den franske gæstfrihedskunst, anerkendt over hele verden som et tegn på kvalitet, god smag og fremragende karakter.
 • Undervis fransk i alle ikke-fransktalende lande, hvor vores gruppe opererer.

Vi har nu 35.000 alumner, der arbejder i hele verden, og som er stolte af at kalde sig Vateliens og arbejde på de smukkeste hoteller på jorden.

Vatel bliver international

I begyndelsen af det 21. århundrede, 20 år efter den første Vatel-skole åbnede i Frankrig, var alle internationale udviklingsfaktorer klar til at gå: vores uddannelseskoncept, der er baseret på den progressive og kontrollerede blanding af teori og erhvervserfaring, er blevet bevist; det er bæredygtigt og klar til at blive rullet ud i udlandet. Siden den tid er der åbnet nye campusser i Europa, Asien, Amerika og Afrika.

Netværket af Vatel-skoler, der ligger på fire kontinenter, udgør den 1. verdensomspændende Business School-gruppe inden for gæstfrihed og turismestyring, der er valgt af fagfolk som den bedste hospitalitetsstyringsskole.

Vatelånden, livslange værdier

Vatels succes er baseret på fem søjler. Over hele verden har vores fakultetsmedlemmer lært at:

 • har dybe bånd med deres studerende.
 • skabe dynamiske læringsbetingelser.
 • formidle deres viden og viden.
 • introducere begrebet korrekt adfærd i alle situationer.
 • have tætte relationer med fagfolk, der arbejder i hotel- og turismestyringsstillinger.

Vatel Groups undervisningsteam består ligeligt af professorer fra universiteter og fagfolk, der har navngivet sig selv inden for deres felt.

Placeringer

Placeringer
 • No 1. Renai Road Suzhou Industrial Park, , Suzhou

Spørgsmål