Keystone logo
Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Introduktion

Åbn dig selv for verden og mål for succes!

I Thailand samarbejder Vatel med Silpakorn University, et af Thailands ældste og mest prestigefyldte universiteter. Silpakorn University International College blev etableret på Silpakorn University i 2003 for at give de studerende de passende faglige færdigheder, der er nødvendige for at klare de dynamiske ansættelseskrav i det moderne samfund og derved øge de studerendes muligheder for succes ved eksamen.

119376_119351_3.jpg

Dette internationale dobbeltuddannelsesprogram giver studerende mulighed for at få en større forståelse af tværkulturelle ledelsesspørgsmål inden for en global arbejdsmæssig kontekst gennem:

Undervisningen undervises på engelsk | Dedikerede professionelle træningsfaciliteter på campus (Vatel Restaurant og Café, demonstrationskøkken, bar, rumafdeling) | Internationale praktikpladser i Frankrig til at opbygge erhvervserfaring | Mulighed for at deltage i Marco Polo-udvekslingsprogrammet.

Kurser, der undervises, har den rette balance mellem akademisk teori og professionel praksis .

For det teoretiske aspekt studerer studerende ledelsesteknikker, administration, finansiering, marketing og menneskelige ressourcer.

Studerende skal også være i stand til at kontrollere, hvad de har lært gennem praktisk, erhvervserfaring, og det er her de faglige træningsstrukturer er til stede for træning, køkken, mad og drikke, husholdning og front office.

For at validere denne oplevelse gennemfører studerende obligatoriske praktikpladser i en af Vatels partnerhotelkæder i hele verden.

Praktiske applikationsstrukturer til praktisk træning i hoteladministrationsjob.

Vatel Thailand har to træningssteder på skolen, hvor studerende kan få driftserfaring i virkeligheden under overvågning af branchefolk inklusive 2 køkkener og et andet konditori:

Vatel Restaurant (50 pladser)
Åben 11.30 - 14.30 mandag - fredag

Cafe Vatel (80 pladser)
Åben 7.30 - 15.00 mandag - fredag

119377_119349_1.jpg

Hvorfor studere med Vatel?

Med en bachelor i international hoteladministration er du kvalificeret til at udføre operationelle lederstillinger i den internationale hotel- og turistbranche. Under studierne studerede Vatel:

  • tilegne sig faglig, juridisk, økonomisk og grundlæggende sproglig viden inden for deres felt;
  • lære ledelsesteknikker og team-førende færdigheder.

Disse fremtidige ledere i den internationale gæstfrihedsindustri tackle konkrete og operationelle faglige realiteter gennem hele læseplanen:

  • De har rigtige klienter på Vatels café og restaurant i løbet af deres praktiske applikationsuger, ældre studerende administrerer yngre: de arbejder alle sammen i reelle styringsforhold.
  • De perfektionerer deres færdigheder på praktik hvert år på 4/5-stjernede hoteller, inklusive et internationalt praktiksted i 3. år på steder som Frankrig.
  • Deres kurser gives af professorer såvel som fagfolk inden for gæstfrihed og turistsektorer.

Mulighed for at deltage i den prisvindende Marco Polo Student Exchange-ordning på andre Vatel-skoler.

Undersøg i Thailand

Thailand er kendt for sin varme gæstfrihed (Land of Smiles) og er blevet en af verdens største turistdestinationer, hvilket gør det til et ideelt sted at studere i. Vatel samarbejder med Silpakorn University, et af Thailands ældste og mest prestigefyldte universiteter beliggende i det centrale Bangkok.

Placeringer

Placeringer
  • 72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,, 10500, Bangkok

Spørgsmål