Keystone logo
Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Introduktion

En fransk skole for international hoteluddannelse

Vatel ankommer til Paraguay i 2011 som den eneste landsdækkende skole, der leverer en dobbelt grad og giver sine studerende en grad, der er anerkendt af den franske stat, bacheloren. Vatel-skolernes verdensomspændende succes er takket være det faktum, at vi opretholder et koncept med dobbeltuddannelse, hvor 50% læres i klasser og de resterende 50% i praktikpladser og praktikpladser i de bedste hoteller i vores land og verden. Forbliver altid tro mod filosofien om, at "al teoretisk viden skal verificeres straks gennem praksis."

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

Lad os i Asunción arbejde med blendende antagelse og pragt af de amerikanske hotelkæder Wyndham-hoteller

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Vores lærere består af anerkendte fagfolk, der ikke kun formidler teoretisk viden, men også praktisk viden fra så mange års erhvervserfaring, at de er blevet benchmarks på området.

I Vatel arbejder vi ikke kun i akademisk og professionel uddannelse, men også i den kognitive udvikling af vores studerende, hvori de indskyder vigtigheden af traditionelle etiske værdier af respekt, disciplin, positiv og proaktiv holdning, ved at være hvordan og være og præsentation personale.

Internationalisering er et grundlæggende punkt i dannelsen af Vatel.

Marco Polo-programmet, Bedste innovation i et akademisk program, giver Vatel Paraguay-studerende mulighed for at studere deres andet år på et andet Vatel-institut i verden.

De er også en del af et netværk, der ikke holder op med at vokse, i øjeblikket har Vatel-netværket 9.000 studerende og 35.000 kandidater i kontakt takket være VatelAlumni-portalen.

Med en meget konkurrencedygtig og nuværende akademisk plan tilbyder Vatel Paraguay en dobbelt paraguay / fransk grad, der garanterer en hurtig professionel indsættelse:

  • Højere grad i international hoteladministration - MEC Paraguay
  • Bachelorgrad i International Hotel Management - Frankrig

Placeringer

  • Asuncion

    Cruz del Defensor 1322 c/ Prof. Miguel Torres, , Asuncion

Spørgsmål