Keystone logo
Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Introduktion

Studerende ved Vatel i Rwanda skal have en prestigefyldt internationalt anerkendt grad, der giver dem en bred vifte af spændende karrieremuligheder i den internationale gæstfrihedssektor i hele Afrika, Asien, Amerika og Europa. Vatels innovative tilgang udstyrer dem med viden og færdigheder til at udføre i højtstående roller efter afslutningen af deres studier ved at tilbyde praktiske træningsøvelser og industrielle placeringer i hele det treårige uddannelsesprogram.

Undersøg i Kigali, Rwanda

Rwanda ligger i hjertet af den østlige og centralafrikanske region. På grund af landets progressive regeringsførelse og erhvervsvenlige investeringsklima har Rwanda registreret enorme fremskridt i de sidste 20 år. Rwanda er i dag rangeret blandt de ti hurtigst voksende økonomier i verden.

Hovedstaden Kigali betragtes som en af de smukkeste byer i Afrika. Beliggende midt i bløde bølgende bakker med velplejede græsplæner og pletfri, palmetræede avenier, har Kigali også et ry for at være blandt de reneste og grønneste byer i verden.

Denne unge og dynamiske by bliver hurtigt et knudepunkt for forretningsrejsende og er vært for store konferencer, konventioner og udstillinger. Det henvender sig også til avancerede økoturismes rejsende, der ankommer til byen, før de opretter forbindelse til nationalparkerne i andre dele af landet.

Kigali har en stor studentpopulation og er et ideelt sted at bo og studere med dets rene, sikre og ordnede miljø.

Rwanda er en attraktiv destination for øko-turisme og er rangordnet som det tredje grøneste land i verden af World Travel Guide. Landets rige biologiske mangfoldighed inkluderer majestætiske bjerggorillaer i nord, mægtige løver, statelige elefanter og yndefuld giraff i øst, Afrikas ældste regnskove og panoramateplantager i syd samt maleriske kyster langs det smukke turkise vand i søen Kivu i vest .

126645_shutterstock_441108568.jpg

Vater, et globalt netværk af skoler til gæstfrihedsstyring og alumni

Vatel har 50 gæstfrihedsskoler beliggende i Europa, Amerika, Asien og Afrika. De deler den samme mission: at forberede de yngre generationer på at opbygge deres professionelle fremtid i den internationale gæstfrihed og turistforvaltning industrier.

Vatel har besluttet at:

 • Lær ledelsesteknikker baseret på to århundreders historie i gæstfrihedssektoren, baseret på tjenester af høj kvalitet og kundetilfredshed. Dette inkluderer alle kulturelle aspekter af klienter, fra det land, hvor hotellet ligger til det personale, der arbejder i det.
 • Formidle den franske gæstfrihedskunst, anerkendt over hele verden som et tegn på kvalitet, god smag og fremragende karakter.
 • Undervis fransk i alle ikke-fransktalende lande, hvor vores gruppe opererer.

Vi har nu 35.000 alumner, der arbejder i hele verden, og som er stolte af at kalde sig Vateliens og arbejde på de smukkeste hoteller på jorden.

Vatel bliver international

I begyndelsen af det 21. århundrede, 20 år efter den første Vatel-skole åbnede i Frankrig, var alle internationale udviklingsfaktorer klar til at gå: vores uddannelseskoncept, der er baseret på den progressive og kontrollerede blanding af teori og erhvervserfaring, er blevet bevist; det er bæredygtigt og klar til at blive rullet ud i udlandet. Siden den tid er der åbnet nye campusser i Europa, Asien, Amerika og Afrika.

Netværket af Vatel-skoler, der ligger på fire kontinenter, udgør den 1. verdensomspændende Business School-gruppe inden for gæstfrihed og turismestyring, der er valgt af fagfolk som den bedste hospitalitetsstyringsskole.

Vatelånden, livslange værdier

Vatels succes er baseret på fem søjler. Over hele verden har vores fakultetsmedlemmer lært at:

 • har dybe bånd med deres studerende.
 • skabe dynamiske læringsbetingelser.
 • formidle deres viden og viden.
 • introducere begrebet korrekt adfærd i alle situationer.
 • have tætte relationer med fagfolk, der arbejder i hotel- og turismestyringsstillinger.

Vatel Groups undervisningsteam består ligeligt af professorer fra universiteter og fagfolk, der har navngivet sig selv inden for deres felt.

Placeringer

 • Kigali City

  KN 29 Street,16, , Kigali City

Spørgsmål