Keystone logo
Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Vietnam National University, Hanoi - International School

Introduktion

Det førende universitet i landet

Vietnam National University, Hanoi (VNU) er det første moderne universitet, der nogensinde er etableret i landet og et af de to nationale universiteter i Vietnam. Først etableret som University of Indochina i 1906, har VNU gennemgået forskellige udviklingsstadier for at blive det største omfattende videregående uddannelses- og forskningscenter i Vietnam. Hvert år producerer VNU mere end 5.000 bachelorer, 2.400 kandidater og 200 læger, der er uddannet fra over 110 bacheloruddannelser, 121 kandidatuddannelser og 112 lægeuddannelser inden for naturvidenskab, teknologi, økonomi, samfundsvidenskab og humaniora, uddannelse og udenlandske studier mv. .

Vietnam National University, Hanoi har en særlig position i Vietnams videregående uddannelsessystem med sin høje autonomi i organisationen i henhold til en særlig forordning, der er promulgeret af premierministeren.

124329_Rankings.jpg

En international hub under VNU for studerende og studerende

International School - Vietnam National University, Hanoi (VNU-IS), der blev oprettet i juli 2002, er en af de første institutioner for videregående uddannelser, der tilbyder fælles internationale træningsprogrammer.

Siden grundlæggelsen har VNU-IS registreret en bemærkelsesværdig udvikling i både træningsomfang og kvalitet. Skolen organiserer i øjeblikket 8 fuldtidsstudier (inklusive 5 programmer med grader tildelt af VNU og 3 programmer med grader tildelt af udenlandske universiteter), og 5 fælles internationale kandidatprogrammer, der gennemføres på engelsk.

Akademiske programmer på VNU-IS er designet til, at studerende kan nå deres fulde potentiale og dermed lykkes i den virkelige verden. VNU-IS har et partnerskab med mere end 40 universiteter verden over og har stor erfaring med at være vært for internationale gæsteprofessorer og oversøiske studerende fra Europa, Amerika, Afrika og Asien samt i at opbygge et internationalt miljø. Vores fællesskab af professorer og studerende består af en rig blanding af kulturer. Denne mangfoldighed tilføjer livskraft og dybde, frisk forståelse og bredt perspektiv til vores miljø. Moderat størrelse klasser på VNUIS sikrer også en venlig atmosfære og et meget personligt niveau af støtte til studerende.

162387_DSC_04831.jpg

162384_vnuis-001.jpg

148184_DPT0186611.jpg

162381_SVtotnghiep.jpg

162385_69614181_3158301240865584_8925509706915512320_o.jpg

162386_DPT04747-22.jpg

Hvorfor vælge VNU - IS

Uddannelse af høj kvalitet

Hos VNU - IS ønsker vi at give de studerende den mest omfattende uddannelsesmæssige såvel som praktiske oplevelse for at udvide deres vifte af evner og færdigheder. Desuden forpligter VNU-IS sig til at tilbyde studerende mulighed for at opdage og bevise sig inden for faglig forskning, understøttet af ekspertvejledere, der introducerer dem til den bedste metode til at nærme sig og udvikle sig for at videnskabeligt gennemføre de mest forskelligartede og engagerende studier.

Fremragende supporttjenester til internationale studerende

VNU-IS forsøger altid at sikre, at internationale studerende har de bedst mulige læringsoplevelser. Tilgængelige tjenester, der tilbydes internationale studerende, omfatter visumansøgning, indkvarteringsarrangement samt detaljeret vejledning om, hvordan man tilpasser sig et helt nyt miljø. Desuden venter psykologisk rådgivning, karriereorientering, udvikling af bløde færdigheder, internationale udvekslingsprogrammer og mangfoldighed af aktiviteter på dig!

En bred vifte af fritidsaktiviteter og et venligt miljø

I VNU-IS kan du forfølge dine egne personlige interesser, skabe et livslangt venskab og nyde spændingen ved universitetslivet i sådan en tusindårig by, der hurtigt bevæger sig, hvor det gamle og moderne Vietnam mødes. VNU-IS har i øjeblikket 10 forskellige studenterklubber, så du frit kan deltage i den, der passer dig bedst, mens engelsktalende miljø her hjælper dig med at føle dig hjemme.

Placeringer

geopoint
  • C & E Building, Hacinco Student village, no.79 Nguy Nhu Kon Tum street, , Hanoi

  • G7 & G8 Building, 144 Xuan Thuy street, 100000, Hanoi

  • Kieu Mai street, Phuc Dien Ward, , Hanoi

Spørgsmål