Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Visible Music College

Visible Music College

Visible Music College

Introduktion

VISION ERKLÆRING

Synlig Music College er en global, åndeligt fællesskab af musikere, teknikere, erhvervsfolk og undervisere betjener Kirken og samfundet med vores kollektive energi og talent, der fremmer et miljø af kreativitet, tilbedelse, og innovation i kunstneriske bestræbelser for Guds ære.

MISSION STATEMENT

Synlig Music College uddanner og udstyrer musikere, teknikere og erhvervsfolk i håndværk og Christian karakter, for effektiv tjeneste i musikindustrien og i Kirken.

ÅNDELIG | PROFESSIONELLE | AKADEMISK.

Synlig Music College er i skæringspunktet mellem åndelige, professionel og akademisk. Vores tre bachelor uddannelser tilbyder en streng uddannelse i musikbranchen, musikproduktion og musik ydeevne, udstyre vores studerende til effektiv tjeneste i musikindustrien og Kirken. Vi mener, at kristne musikere, producenter, ledere og branchefolk skal være veludviklede ligeligt på disse tre områder for at finde succes i livet, karriere og ministerium. Vores vilje små kunstner samfund er fokuseret på en afbalanceret åndelige, professionel og akademisk vækst.

GLOBAL

Unik i videregående uddannelse

Lanceret i Memphis, Tennessee i 2000, visionen om Synlig Music College er enestående i de videregående uddannelser. Der er fokus på at skabe små, forsætlige kunstner samfund i hele verden, der lægger vægt vækst i tre hovedområder: åndelige, faglige og akademiske.

Synlig udvidet til Chicagoland i 2014 og Dallas i 2015 som en del af præsident og grundlægger Ken Steorts' 2020 × 2020 vision - 20 lokaliteter i 20 byer betjener 2.020 elever i 2020. Fra Sarah Simmons (NBC 's The Voice) til indie darlings Carolina Story, Synlige alumner er på hitlisterne, i studiet og indvirkning i kirken.

Akademisk Oversigt

Synlig Music College er en integreret uddannelse oplevelse, der udfordrer de studerende til at vokse åndeligt, fagligt og fagligt i løbet af et akkrediteret bachelorgrad program. Hver uddannelsen indgår en kerne af Bibel, Teologi, og ministeriets kurser. Integriteten af ​​den studerendes spiritualitet er grundlæggende for faglig udvikling, som Skriften oplyser, hvordan man forholde sig til Skaberen og Hans skabelse-især hvordan man bør reagere i Skaberens invitation til tankevækkende, kreative og bøn engagement i musikindustrien og kirken . Både den åndelige og faglig udvikling er fremhævet gennem den strenge college-niveau pensum.

Filosofisk, den ”Hvorfor” (spiritualitet) forud for ”Hvad” (erhverv) og ”Hvordan” (akademikere). Alle tre vækstområder er repræsenteret i skolens navn:

Synlig Music College

  • Åndelig
  • Professionel
  • Akademisk

Den integrerede uddannelse opleves gennem fordybelse, og investering.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Memphis

    200 Madison Ave , 38103, Memphis

Spørgsmål