Keystone logo
Warsaw Film School

Warsaw Film School

Warsaw Film School

Introduktion

Warsaw Film School - 15 år inden for film og innovation

Warszawa FS102

Warsaw Film School blev grundlagt i 2004 af den polske filminstruktør, producent og manuskriptforfatter Maciej Slesicki og en af landets mest populære skuespillere, Boguslaw Linda - den spanske hovedperson i Andrzej Wajdas sidste film "Afterimage".

Akademiet er en unik filminstitution, en af tre i landet, der uddeler BA -eksamensbeviser og den eneste kunstskole under kulturministeriets protektion, der har BA internationale studier på engelsk.

Med base i Polens hovedstad er Warsaw Film School i centrum for et filmundervisningsknudepunkt, der også omfatter et filmprofileret gymnasium, gymnasium, erhvervsskole, arthouse cinema Kino Elektronik og et produktionsselskab.

Foredragsholdere for Warsaw Film School såsom helmer Krzysztof Zanussi og Oscar-nominerede Bartosz Konopka er blandt de mest anerkendte polske og internationale filmskabere, specialister inden for film og nye medier. I 2010 Warsaw Film School til en helt ny campus med en kapacitet på 2.600 kvadratmeter med plads til film- og fotografering, mørke rum, efterproduktionsfaciliteter og et avanceret lydstudie.

Vores kandidat Dorota Kobiela blev nomineret til Oscars 2018 for "Loving Vincent". Dette var den anden Oscar -nominering, som vores skolekandidater kan være stolte af. Den første blev givet i 2015 til Tomasz Śliwiński for sit dokumentariske korte emne "Vores forbandelse".

Warsaw Film School er i hjertet af Polen, et land, der producerer omkring 60 spillefilm om året og er involveret i 20 til 30 internationale samproduktionsprojekter om året. Vi er baseret midt i et dynamisk udviklende audiovisuelt marked med en stærk filmtradition og oprigtig tilknytning til film som en måde at udtrykke sig personligt og politisk på.

Warsaw Film School arrangerer en række uddannelsesmæssige, kunstneriske og professionelle arrangementer, herunder Script Fiesta - Europas eneste fuldt åbne festival dedikeret til kunsten at skrive til skærmen. Hvert år samles hundredvis af fagfolk til en uge med mesterklasser, workshops, pitching-sessioner og sociale arrangementer. Listen over særlige gæster omfatter Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion og Sundance 2016 -vinderen fra Israel - Elite Zexer.

Placeringer

Placeringer
  • Warsaw Film School 7 gen. Zajączka st., 01-518, Warsaw

Spørgsmål