Keystone logo
Wartburg College

Wartburg College

Wartburg College

Introduktion

College er om mere end blot en grad. Det er en investering i din fremtid.

Den liberale kunst uddannelse, du vil modtage på Wartburg giver dig mulighed for ikke kun at få de færdigheder, der kræves fra din valgte fagområde, men også de kritiske tænkning, der kræves for at udforske etikken i beslutningsprocessen og samfundet, effektiv kommunikation, kulturel kompetence, og samarbejde.

Vores mission

Wartburg College er dedikeret til udfordrende og nærende studerende til livet for lederskab og service som en livlig udtryk for deres tro og lære.

Vores identitet

Wartburg College er en liberal kunst kollegium af den lutherske kirke (ELCA). Du behøver ikke at være luthersk, eller endda kristen, at værdsætte den måde en Wartburg uddannelse vil hjælpe dig med at opdage mening og formål med dit liv.

Mange gymnasier arbejder fra en fælles trosbekendelse eller erklæring om tro, hvor troen pålægges. Andre gymnasier holde troen ud af samfundslivet helt. På Wartburg College, bruger vi den lutherske tilgang til uddannelse, som bygger fællesskab omkring en livlig og inklusiv samtale om tro og læring.

Martin Luther, der udløste reformationen i 1517, var både en præst og en universitetsprofessor. Han kæmpede med de større spørgsmål om liv og hvordan tro kan virkelig ændre verden omkring os. På grund af vores lutherske teologisk perspektiv, vi vil have dig til også kæmper med disse store spørgsmål, som du arbejder gennem dine fire år på Wartburg. Vi inviterer og tilskynde samtaler med folk af forskellige baggrunde og med forskellige spirituelle perspektiver. Til gengæld vil du lære mere om dine egne overbevisninger og værdier.

Oplev dit kald

Wartburg College hjælper eleverne opdage og kræve deres kaldelser-forbinder deres læring med tro og værdier, deres forståelse af sig selv og deres gaver, deres perspektiv på livet og fremtiden, og mulighederne for at deltage i kirke, fællesskab, og det større samfund i målbevidst og meningsfulde måder.

Akademiske Hurtige facts

Gennemsnitlig klassestørrelse: 17 Student-fakultet ratio: 11: 1 Fuld tid fakultet: 104 Vurderet fakultet med højeste grad i disciplinen: 99% Begavet fakultet positioner: 2 fremtrædende stole, 11 begavet stole, 1 adskiller professorater, 4 begavet professorater.

Mest populære Majors

1 Business Administration 2 Biologi 3 Elementary Education 4 Journalistik og Kommunikation 5 musikpædagogik

International anerkendelse

En af fem gymnasier at modtage Washington Centers konstituerende Higher Education Civic Engagement Award for tjeneste-læring og fællesskab engagement. Nationalt klassificeret af Carnegie Foundation for Advancement of Teaching som en af ​​12 udelukkende studentereksamen gymnasier, der fremmer erfaringsbaseret læring og fællesskab engagement. Opkaldt otte gange i træk til præsidentens Higher Education Community service Honor Roll, tre gange "med skelnen," i anerkendelse af frivillige indsats fra Wartburg studerende. En af kun seks Iowa gymnasier indgår i 2014-15 Colleges of Distinction, som anerkender skoler, der har vist deres engagement til "engageret studerende, store undervisning, levende samfund og vellykkede resultater." Wartburg blev rangeret 16th i nationen for kortsigtede studier i udlandet i 2014 Open Doors Rapport, gennemført i samarbejde med det amerikanske Statens Bureau of Educational og Kulturudvalget. Inkluderet i Washington Monthly bedste liberale kunst gymnasier ranking for sit bidrag til almenvellet gennem social mobilitet, forskning og service. Vinder af NetImpact s 2012 "Små skridt, store gevinster Challenge", en national konkurrence mellem universiteter og højere læreanstalter belønner sociale og miljømæssige tiltag. Klassificeret i Princeton Review som en af ​​de bedste gymnasier i Midtvesten regionen. Opført i Peterson Top Colleges for videnskab blandt 200 skoler med udestående programmer i naturvidenskab og matematik. En af to gymnasier i Iowa at blive nationalt anerkendt af Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens for sin elementære-uddannelse. Inkluderet blandt de første lag Bedste Nationale Liberal Arts Colleges som rangeret af US News and World Report. Vurderet No. 7 blandt de nationale universiteter og liberale kunst gymnasier ved US News and World Report som en "overperformer" i eksamen for studerende fra lavindkomstfamilier. Inkluderet i Money Magazines "bedste colleges" ranking. Programmet Wartburg "EF Builders" blev tildelt en MacJannet Prize for Global Citizenship.

Graduate i fire år!

Hvad er en Graduation Rate?

Dette kan være en meget forvirrende koncept. Dybest set er dette er den procentdel af studerende, der rent faktisk gennemfører en uddannelse på institutionen. De fleste rapporter online vil vise en 6-års eksamen sats, som er den procentdel af fuldtidsstuderende fik deres bachelorgrad inden for seks år, som er blevet den gennemsnitlige varighed af en bachelor uddannelse på mange universiteter. Dette er ikke tilfældet på Wartburg College.

93% af vores kandidater færdige med deres grader i fire år. Af de fuldtids studerende, der startede på Wartburg, vil 63% færdiggøre deres uddannelse på Wartburg, som anses for et meget højt graduering sats. I de seneste 10 år har Wartburg haft graduering satser så højt som 70%.

Hvorfor sammenligne fem år på offentlige skoler til fire år på Wartburg?

Virkeligheden for mange studerende er det vil tage fire-og-en-halv til fem år eller mere for at tjene en grad på en statslig skole, i henhold til de nationale statistikker. På Wartburg, 93 procent af vores kandidater færdiggøre deres uddannelse i fire år.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • 100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Spørgsmål