Keystone logo
Webster University Greece

Webster University Greece

Webster University Greece

Introduktion

Hvorfor Webster Athen?

Webster Athens bringer det bedste fra amerikansk uddannelse til Grækenland. Vi er den eneste fuldt ejede og kontrollerede (akademisk og økonomisk) akkrediterede campus for et amerikansk universitet i Grækenland.

Tag din uddannelse til udlandet og deltag i vores udfordrende og efterspurgte programmer bygget til at give den nødvendige fleksibilitet og bekvemmelighed for at få succes i nutidens verden.

Derudover er vores klassestørrelser små, så du får individuel opmærksomhed og mentorskab fra vores fakultet, der bringer den virkelige viden til klasseværelset.

Kvalitet Uddannelse

Deltag i vores samfund, der er anerkendt over hele verden som en tilgængelig og akkrediteret institution.

Fleksible og overkommelige muligheder

Balancere arbejde og livsforpligtelser med kurser designet til nutidens studerende.

Internationalt perspektiv

Grib lejligheden til et akademisk eventyr af høj kvalitet, der en gang i livet er.

athens, caryatid, greece
rygrech / pixabay

En besked fra vores rektor og administrerende direktør

"Det er vores håb, at vores studerende og alumner med ethos og filotimo vil inspirere andre til at leve deres liv med værdighed, integritet og medfølelse."

Vasilis J. Botopoulos

Rektor og administrerende direktør

Vores mission og værdier

Mission

Webster University, en verdensomspændende institution, sikrer læringsoplevelser af høj kvalitet, der omdanner studerende til globalt medborgerskab og individuel ekspertise.

Vision

Vores vision er at være et førende USA-baseret internationalt universitet, der sætter en særskilt standard for global uddannelse. Denne vision er bygget på et fundament for ekspertise inden for undervisning og forbedret af et internationalt perspektiv, der fremmer dialog, respekt og forståelse på tværs af grænser og mellem folk.

Uddannelsesindsatsen til støtte for denne vision imødekommer behovene og beriger en global blanding af elever inden for et stadigt stigende netværk af studerende, der ønsker en amerikansk uddannelse i flere dele af verden. Institutionen er forpligtet til at tilbyde disse studerende en tydelig personlig oplevelse og opbygge de ressourcer, der kræves for at nå denne vision. Institutionens handlinger er formet af vores kerneværdier.

Fejrer et århundrede med akademisk ekspertise

I 1915 havde søstrene af Loretto en dristig vision om at oprette et universitet, der kun ville optage og uddanne kvinder. Åbning med fem studerende udgjorde institutionens første kandidatklasse kun to kvinder.

I dag ser vores hovedcampus helt anderledes ud end for mere end et århundrede siden - og endda anderledes end da den blev omdøbt til Webster University i 1983.

Nu engagerer universitetet tusinder af enkeltpersoner, der bor og arbejder over hele verden, og ærer søstrene af Lorettos arv i forfølgelsen af akademisk ekspertise, lighed og globalt medborgerskab.

Livet på Webster Athen

Fordyb dig i en uforglemmelig ramme

Oplev et støttende samfund og personlig uddannelsesmæssig oplevelse i Webster Athens. Vores campus, der ligger i det maleriske Plaka-område, har veludstyrede klasseværelser, et bibliotek, et computerlaboratorium, en cafeteria og personalekontorer dedikeret til at forbedre din universitetsoplevelse.

Webster Athens oplevelse

Efter at have åbnet vores universitets døre i 2014, har vi opretholdt en arv med at byde studerende fra hele verden velkommen.

Fra bolig på campus til en bred vifte af begivenheder og aktiviteter designet til at underholde, vi er fast besluttede på at give et uovertruffen akademisk eventyr.

Fejring af et tværkulturelt perspektiv

Uanset om du tilmelder dig som førsteårsstuderende, studerer i udlandet eller som kandidatstuderende, er vi stolte af at tilbyde et samfundsmiljø, der prioriterer din uddannelse.

Se vores Webster International Viewbook for at få flere oplysninger.

145273_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Athens

    9 Ipitou Street, 10557, Athens

    Spørgsmål