Keystone logo
Wellesley College

Wellesley College

Wellesley College

Introduktion

Wellesley er kendt for sin uddannelse, skønheden i dens omgivelser, dets begavede fakultet og det unikke af dets campuskultur.

Men mest af alt er Wellesley kendt for de tusinder af dygtige, tankevækkende kvinder, den har sendt ud i verden i over 100 år - kvinder, der har forpligtet sig til at gøre en forskel.

En transformativ pedagogisk oplevelse

Hvert år udfordres omkring 2.400 af verdens bedste bachelorstuderende til at overskride deres egne højeste personlige og intellektuelle forventninger. Mestringen Wellesley -kandidater demonstrerer på tværs af det faglige og erhvervsmæssige spektrum og den indflydelse, de har - uanset om de er i deres eget samfund eller på verdensscenen - er et vidnesbyrd om en enestående bemyndigende bacheloroplevelse.

Wellesleys livlige akademiske samfund lægger stor vægt på streng, sonderende undersøgelse og kreativ, tværdisciplinær tænkning. Dens samarbejdsmæssige tilgang til stipendium tilskynder studerende til at stille spørgsmålstegn ved, debattere og forfine deres synspunkter, ikke kun med hinanden, men med vores fakultet i verdensklasse-ofte ved at arbejde direkte med dem på banebrydende projekter.

En Wellesley -uddannelse fremmer den højeste standard for beredskab for den "virkelige verden" hos sine kandidater, hvad angår evnen til at tænke, handle og bidrage meningsfuldt og effektivt inden for deres valgte interesseområder.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Central Street,106, 02481, Wellesley

Spørgsmål