Keystone logo
Westcliff University

Westcliff University

Westcliff University

Introduktion

Westcliff University blev etableret for at levere kvalitetsuddannelse til studerende, der ønsker at komme ind i de hurtigt voksende områder inden for Business og Education. Westcliff University , som modtog sin første godkendelse af Bureau for Private Postsecondary Education i 1993 (www.bppe.ca.gov), tilbyder forskellige programmer i College of Business og College of Education. Westcliff University s læseplan består af kandidat- og bacheloruddannelser inden for erhvervslivet og uddannelse samt andre certifikatprogrammer.

Mens nogle skoler kun underviser i teoretiske begreber, forbereder Westcliff University eleverne på de praktiske og teoretiske elementer, der kræves på arbejdsmarkedet i dag. Westcliff University tilbyder fuldtidsarbejdende studerende en chance for at tilmelde sig innovative online- og hybride fjernundervisningskurser, der er praktiske og overkommelige.

Westcliff University understreger vigtigheden af at forberede eleverne personligt, fagligt og fagligt. For at sikre, at dets programmer er innovative, ajourførte og af høj kvalitet, har universitetet vejledning og ekspertise fra medlemmer af dets bestyrelse og programrådgivende råd, der omfatter nøgleledere fra organisationer, herunder Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, University of California, præsidentens kontor, samt andre lokale og nationale virksomheder og organisationer.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
 • Irvine

  University Tower 4199 Campus Drive #650

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • tiktok
  • twitter
  • youtube

Spørgsmål