Keystone logo
Westminster College - Missouri

Westminster College - Missouri

Westminster College - Missouri

Introduktion

Det skal være Westminster College's mission at uddanne og inspirere alle sine studerende gennem en særprægede liberal arts pensum og en dynamisk udviklingsoplevelse; at udfordre dem til at være kritisk bevidste, livslange elever og karakterledere, engageret i værdierne integritet, retfærdighed, respekt og ansvar; og at forberede dem på liv med succes, betydning og service.

Vores omfattende plan for at tilbyde hver elev en "dynamisk udviklingsoplevelse" findes i konceptet for elevudvikling; ligeledes kan en fuldstændig diskussion af vores "særprægede liberale kunstplaner" findes i gennembrud, som giver en fuld forklaring på det generelle uddannelsesprogram. Informationen på denne side opsummerer nøgleidéerne i disse to dokumenter og giver et overblik over vores vision for Westminster -oplevelsen.

På Westminster College udmærker vi os ved at udvikle unge mænd og kvinder til at være ledere i et globalt samfund. Denne kortfattede erklæring om vores institutionelle identitet, som vi omtaler som kolonneforpligtelsen, fanger transformationen for studerende på Westminster College mellem spalterne - fra nyuddannelse til seniorstart. Det er en dyb, intern og kollektiv forståelse af, hvad vi gør bedst. Spalterforpligtelsen udtrykker kortfattet, hvad vi står for, vores varige følelse af mission, vision, mål og værdier. Det giver fokus og retning til alt, hvad vi laver på Westminster College.

Placeringer

Placeringer
  • Westminster Avenue,501, 65251, Fulton

Spørgsmål