Keystone logo
Willamette University

Willamette University

Willamette University

Introduktion

Willamette University er forankret i en historie om kreativitet og opfindsomhed. Vi er forpligtet til streng uddannelse, fremragende stipendium og original tænkning. Vi mener, at videregående uddannelser ikke kun skal forberede de studerende på fremtiden, men også vejlede dem i retning af at forny deres egne veje.

Willamette University er dedikeret til vores samfund, både lokale og globale. Vores mangfoldighed gør os stærkere, og vi værdsætter ethvert individ. Vi tror på, at ideer bringer os sammen, og at omsorg for hinanden hjælper os med at leve meningsfulde liv. Vores præstationer og ambitioner hjælper os med at tjene andre i en sammenkoblet verden.

Willamette University er et rum, hvor fag kolliderer for at skabe nye opdagelser og nye måder at tænke på. Vi lærer studerende at generere ideer på tværs af brancher og forberede dem til fremtidens karriere.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • State Street,900, 97301, Salem

Spørgsmål