Keystone logo
Williston State College

Williston State College

Williston State College

Introduktion

Missionen WSC, ”hvor folk gøre en forskel," er at give tilgængelige, overkommelige, livsændrende, og livslang uddannelse Pathways for indbyggere i North Dakota, Upper Plains, og videre.

Vi er forpligtet til studerendes ekspertise. Vi omfavner kvalitetsstuderendeoplevelser, åben kommunikation og handlingsmæssige data, der beriger personlige relationer mellem vores college, fakultet og studerende.

Vi tror på, at folk gør forskellen; at kollegiet er hjertet i de samfund, vi tjener; at vores faciliteter er et nødvendigt, neutralt og centralt samfundsområde; og at vores fakultet og personale tjener flere og forskellige behov i et globalt miljø.

Vi stræber efter en stærk studerendes tilstedeværelse på campus, udvidede tilbud, finanspolitisk bæredygtighed, moderne faciliteter, nuværende teknologier og kontinuerlig forbedring som et resultat af både vores master- og strategiplaner.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • University Avenue,1410, 58801, Williston

Spørgsmål