Keystone logo
Wilmington University College of Arts and Sciences BS i liberale studier
Wilmington University College of Arts and Sciences

BS i liberale studier

Wilmington Manor, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

De liberale studier grad bøjes til at passe til dine interesser og tidsplan

Afslut din bachelorgrad gennem dette fleksible og overkommelige Liberal Studies-program, så du kan optjene en forfremmelse, starte en ny karriere eller udforske studier på kandidatniveau.

Byg en ny fremtid med de kreditter, du har optjent

Denne tværfaglige grad er designet til studerende, der har mindst 30 akademiske kreditter fra en anden institution, og kan afsluttes 100% online, så du kan lære, hvornår og hvor du foretrækker. Har du allerede en associeret grad? Overfør op til 90 point for at spare tid og undervisning dollars.

Indholdsrig, tilpasselig Liberal Studies Curriculum

Liberal Studies-graden belønner de brede færdighedssæt, som studerende bringer til WilmU med sig gennem transferkreditter. Derudover giver programmet fundamenter på engelsk, sociologi, psykologi, finansiel læsefærdighed, offentlige taler, matematik, politik og meget mere. Brug valgfrie kreditter til at optjene certifikater og mindreårige, der stemmer overens med dine professionelle mål og dine ønskede professionelle færdigheder.

Lær af engagerede ledere

Få de færdigheder, som NACE * definerer for karriereberedskab: ræsonnement og analyse, effektiv skrivning og tale, samarbejde, teknologiflydende, lederskab, professionalisme, bevidsthed om professionel bedste praksis og evnen til at navigere i forskellige kulturer.

Lær værdien af at være den pragmatiske generalist i rummet fra erfarne fakulteter med bred erfaring. En praktisk samarbejdsindlæringsoplevelse omsætter teori til praksis og bygger dit professionelle netværk.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Liberal Studies - Natural Science
    • Carson, USA
  • Overførselsgrad
    • Santa Clara, USA
  • Liberal Studies - Theatre Arts
    • Carson, USA