Keystone logo
Winston College

Winston College

Winston College

Introduktion

Winston College , beliggende i hjertet af Metro Vancouver og inden for den historiske by New Westminster, er en af de mest dynamiske og hæderlige private, post-sekundære akademiske institutioner i British Columbia. Winston College giver en solid kerne af akademiske programmer til internationale studerende og praktiske og nyttige karriereuddannelsesprogrammer til lokale og nyindvandrede studerende.

Vi leverer karriere-relaterede programmer til internationale, lokale og nyindvandrede studerende, der får dem JOB KLAR om få måneder. Vores programmer er designet til nutidens jobmarked og de hurtigt skiftende krav fra den globale økonomi; Vi tilbyder programmer inden for Business Administration, Hospitality Management, Sports Management og efteruddannelse kurser i business administration og hospitality management med fokus på karrierer, der er den højeste efterspørgsel. Vi tilbyder også fleksible tidsplaner for at imødekomme vores studerendes behov.

Winston College 's campuslivsaktiviteter giver en balance mellem personlige, kulturelle og intellektuelle udfordringer. Ved at sikre et sikkert, sikkert og støttende miljø, give vores studerende fleksible og innovative læringsmuligheder, hjælper kollegiet studerende med at nå deres personlige og uddannelsesmæssige mål og forberede dem på ekspertise på arbejdspladsen, der ligger inden for deres rækkevidde.

Placeringer

 • New Westminster

  New Westminster, Canada

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål