Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Introduktion

Wisconsin Lutheran College er en fire-årig liberale kunst kollegium tilknyttet Wisconsin evangelisk-lutherske synode. Det er beliggende i Milwaukee. Skolen har en to-semesters akademiske år og tildeler Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science i Sygepleje, og Master of Arts grader med liberale kunst og professionelle majors og flere pre-professionelle programmer.

Hos Wisconsin Lutheran College, vil du ikke kun har små klassestørrelser og en række akademiske muligheder, vil du også få mulighed for at arbejde side om side med professorer laver banebrydende hjertesygdomme forskning, underviser i lokale skoler så tidligt som freshman år, rejser til Zambia for en ammende klinisk, tage en britisk litteratur kursus i England, eller adfærd havbiologi forskning i Grenada.

Modtag en godt afrundet liberale kunst uddannelse og drage fordel af robuste praktik muligheder, der gør dig fleksibel og salgbare i stadigt skiftende markeder job, og udstyre dig for en vellykket karriere eller kandidatniveau skole bestræbelser. Det er blot et par grunde til, at WLC kan være den perfekte kollegium for dig.

Akademiske Højdepunkter

Majors opdateres regelmæssigt for at holde trit med de skiftende verden. Fakultet medlemmer er eksperter på deres felt, hvilket bringer virkelige verden erfaring ind i klasseværelset. Klasserne er små, giver mulighed for en-til-én mentoring af nationalt rangeret fakultet. Studerende er også solidt forberedt til forskerskolen. Vores alumner siger, at deres kandidat klasser er ofte udvidelser af kurser taget på WLC. Det er ikke ualmindeligt, at fakultetet og de studerende til at arbejde sammen - nogle elever endda publicere deres arbejde i akademiske tidsskrifter eller præsentere deres resultater på professionelle konferencer.

2015-2016 Bachelor Hurtig Fakta

Samlet tilmelding: 1.188 Bachelorstuderende-fakultet ratio: 12: 1 Gennemsnitlig bachelor klassestørrelse: 16 Bachelorstuderende demografi: 31 stater og otte fremmede lande Procent af hjemmehørende studerende: 68% Bachelorstuderende befolkning: 93% er 18-22 år Russer profil: 3.43 gennemsnitlig gymnasiet GPA og 24 gennemsnitlige ACT Finansiel bistand: 99% af fuld tid traditionelle studerende tildeles finansiel støtte. Co-læseplanerne aktiviteter: medlem af NCAA Division III og nordlige Atletik Collegiate konference; 18 varsity sport; murene og klub sport; Harmoniorkester og seks ensembler; tre kor; 40+ klubber og organisationer.

Studere i udlandet

En af de mest givende oplevelser du kan have under dit college karriere studerer i udlandet. Bor i et andet land, møde mennesker med forskellige baggrunde fra hele verden, og fordyber dig i en ny kultur vil ændre dig i positive, uventede måder. Studerende, der studerer i udlandet på WLC gøre det gennem et agentur eller et fakultet-ledede akademisk erfaring. Alle kurser taget gennem studier i udlandet agenturer på de internationale institutioner vil blive forhåndsgodkendt til overførsel tilbage til WLC.

Placeringer

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Spørgsmål