Keystone logo
University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)

Introduktion

Beginnings

University of Economics and Innovation i Lublin (WSEI) blev oprettet på grundlag af tilladelsen fra ministeren for uddannelse og sport af 24. oktober 2000. WSEI er registreret i registret over erhvervsuddannelsesinstitutioner i Videnskabsministeriet under nummer 57. Grundlæggeren af ​​universitetet er det polske fundament for Opportunities Industrialization Centers "OIC Poland", som er den private ikke-statslige organisation, der ligger i Lublin. Fonden blev grundlagt i 1991 på initiativ af medlemmer af lokalsamfundet, som var interesserede i at stimulere den socioøkonomiske udvikling i Lublin-regionen.

Vores mission

WSEI's mission er at forberede de højt kvalificerede fagfolk, som vil kunne opfylde europæiske standarder, og som derefter forstærker potentialet for menneskelige ressourcer og forbedrer lokale myndigheders kapacitet med hensyn til forvaltning af den offentlige finans, strategisk planlægning eller absorption og forvaltning af EU-midler. I forbindelse med den økonomiske udvikling i regionen er de nævnte aktivitetsområder de vigtigste udfordringer, som den offentlige og private sektor står overfor i de kommende år.

Trofæer

Vi er stærkt overbeviste om, at vores universitets pædagogiske aktiviteter vil have en enorm indflydelse på udviklingen af ​​karrieremuligheder for vores studerende til fordel for Lublin-regionen. Vi er meget stolte af den position, som WSEI har opnået gennem årene. Vi kan ikke tænke på disse resultater uden at nævne de mennesker, der har bidraget til at skabe sine strukturer fra begyndelsen og gør det i dag.

Pædogogik

Vi skylder vores succes hovedsagelig til et højt uddannelsesniveau, som kombinerer akademisk viden med et nært forhold og praksis med det socioøkonomiske liv, hvilket er meget sjældent blandt videregående skoler. Den høje uddannelsesproces opretholdes af et flittigt udvalgte didaktisk personale med ordentlig faglig uddannelse og nødvendig faglig erfaring. En stor del af personalet har også en betydelig praktisk erfaring fra deres ikke-akademiske aktivitet. Et sådant fremragende team er en garanti for et højt uddannelsesniveau i forhold til de økonomiske realiteter i vores region, der opfylder EU's krav.

Placeringer

Placeringer
  • ul. Projektowa 4, , 20-209, Lublin

Spørgsmål