Keystone logo
Wuyi University Te og madvidenskab Bachelor
Wuyi University

Te og madvidenskab Bachelor

Jiangmen, Kina

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Introduktion

School of Tea and Food Science inkluderer te-videnskab (specialiseret i tekultur og økonomi), fødevarekvalitet og -sikkerhed, fødevarevidenskab og ingeniørvidenskab og gartneri Havearbejde fire bacheloruddannelser og indskriver hovedfag på højere erhvervsniveau inden for marketing, regnskabscomputerisering, bioteknologi og anvendelse, Fødevarebehandlingsteknologi, te ceremoni, te produkter design og så videre.

Anført af vores nationale velkendte te-kultur- og økonomi-akademiker Yang Jiangfan, har Te Science and Biology Department nu 38 seniorfaglige fakulteter og medarbejdere, hvoraf 8 er professorer, 10 lektorer, og 8 af dem ejer en doktorgrad og resten af dem ejer en kandidatgrad.

College of Tea and Food Science besidder følgende 18 veludstyrede praktiserende centre og laboratorier: Tea Culture Training Center, Tea Ceremony Practicing Center, Physique Training Hall, Tea Leaves Processing Lab, Tea Leaves Biomass Extraction Lab, Food Safety and Inspection Center, Accounting Computerization Simulation Lab, Marketing Situational Teaching Center, Food Microorganism Lab, Biochemical Lab, Molecular Biology Lab og så videre. Desuden ejer afdelingen 12 øvelsesbaser og "Wuyi Rock Tea Mingcong Exhibition Garden" og "Ecological Experiment Tea Garden", der dækker et område på omkring 40 mu. Alle disse avancerede og tilstrækkelige undervisnings- og øvelsesfaciliteter sikrer fremragende lærings- og øvelsesplatforme for de studerende.

Te-bacheloruddannelsen (specialiseret i tekultur og økonomi) blev oprettet i december 2008 under godkendelse af Undervisningsministeriet. I september 2009 begyndte det at tilmelde studerende fra hele landet og blev tildelt æren af Provincial Featured Speciality i 2010 af Fujian Provincial Department of Education.

Efter godkendelse fra Undervisningsministeriet i marts 2010 blev bacheloruddannelsen for fødevarekvalitet og sikkerhed oprettet, og det begynder at tilmelde studerende fra hele landet fra september 2010.

Under den tværfaglige uddannelsesmodel er majors på højere erhvervsniveau inden for bioteknologi og anvendelse, marketing, regnskabsmæssig computerisering og så videre alle tidskendte og ledet af rige erfarne undervisningsteam, hvilket gør vores kandidater stærkt anbefalet af samfundet.

Om skolen

Spørgsmål