Keystone logo
Yerevan State University

Yerevan State University

Yerevan State University

Introduktion

125745_3UmBdBrdZyhdb3on7yDVYHNudc.jpg

Om YSU

Yerevan State University tilbyder uddannelse af høj kvalitet for at sikre deres kandidaters konkurrenceevne i det lokale såvel som det globale arbejdsmarked.

For at håndtere moderne udfordringer og effektivt udføre sin uddannelsesmæssige mission opgraderer YSU løbende profilen og indholdet af sine uddannelsesprogrammer, anvender moderne undervisnings- og læringsmetoder og giver studerende effektive supporttjenester.

Store strukturelle ændringer i YSU's akademiske aktiviteter startede i midten af 1990'erne. I 1995 ændrede YSU strukturen for sine akademiske kvalifikationer ved at etablere et to-niveau kvalifikationssystem med bachelor- og kandidatgrader. I 2007 blev ECTS-kreditsystemet indført i alle kandidatuddannelser, derefter et år senere i bachelorprogrammer.

I øjeblikket kører YSU 60 bachelor-, 130 kandidat- og 70 doktorgradsprogrammer, der involverer næsten 18000 studerende (ifølge dataene fra 1. januar 2013 er der 13500 BA-studerende, 4000 MA-studerende og 400 ph.d.-studerende), hvoraf 5000 er delvis- tid studerende.

Universitetet har 19 fakulteter med mere end 100 generelle og professionelle afdelinger og en regional afdeling (campus) med 4 fakulteter i byen Ijevan. YSU beskæftiger omkring 3000 ansatte, hvoraf 1300 er det faste akademiske personale (166 professorer, 461 lektorer, 639 lektorer og lektorer).

125746_10wzVcjPIgOMc0bMApwthenYQH.jpg

23 akademikere og 26 korrespondentmedlemmer fra National Academy of Sciences er involveret i undervisnings- og forskningsaktiviteter på universitetet. Studenter / lærer-forholdet er 12,5. Universitetet har sit forlag og bibliotek.

YSU anvender et flerfaktorstuderingsvurderingssystem, der gør det muligt kontinuerligt at evaluere niveauet for studerendes viden i hele semesteret. Det har elementer i formativ vurdering og fremmer elevernes individuelle arbejde og klassedeltagelse.

Nu opretter YSU sit interne kvalitetssikringssystem i overensstemmelse med kravene i europæiske standarder og retningslinjer for at forbedre kvaliteten af dets uddannelsesbestemmelser. Effektiv feedback fra studerende og kandidater er blevet introduceret for at bringe studieprogrammer i overensstemmelse med behovene og kravene på arbejdsmarkedet og samfundet.

Kontinuerlig udvikling af dets lærere er blandt YSU-prioriteter, hvilket er en afgørende faktor for at give uddannelse af høj kvalitet. For nylig introducerede YSU et nyt kreditbaseret program til udvikling af undervisere. Det giver særlige uddannelseskurser, der sigter mod at udvikle lærernes færdigheder i anvendelse af nye undervisnings-, lærings- og vurderingsmetoder.

YSU leverer også professionel uddannelse, løbende uddannelseskurser og livslang læringsmuligheder til forskellige grupper af samfundet gennem dets udvidelsesprogrammer og kurser.

125747_hBBTYN3JkJ4rqmxmkRpAlama06.jpg

Internationalt samarbejde

Det internationale samarbejde fra Yerevan State University har eksisteret siden de første år med grundlæggelsen af YSU.

Nu har universitetet aftaler med 120 universiteter og videnskabelige centre i 37 lande. Samarbejde med OSCE, "Synopsis Armenia", Agenturet for International Udvikling i USA, samarbejde inden for rammerne af programmerne "NFSAT", "CRDF", "TEMPUS" er især aktivt. Eksemplet på samarbejde er stramme videnskabelige og uddannelsesmæssige relationer til YSU , dannet i de sidste år med Det Forenede Institut for Nuklear Undersøgelser (Den Russiske Føderation, Dubna), State University of Arizona (USA), University of Rostock (Germany), University of Trier (Germany), University of Florence (Italy), Warsaw University (Polen), Moskva State University efter M. Lomonosov.

I dag er YSU bredt involveret i forskellige internationale programmer: YSU er det fulde medlem af International Association of Universities, Association of European Universities, Association of Eurasian Universities, Russian Union of Rectors, Association of Universities of the Countries in the Black Sea Region and the International Association of Præsidenter for Universiteter.

Placeringer

  • Yerevan

    Republic of Armenia, Yerevan, 0025, 1 Alex Manoogian, , Yerevan

Spørgsmål