Keystone logo
Zaytuna College

Zaytuna College

Zaytuna College

Introduktion

I 2009 blev Zaytuna College grundlagt i Berkeley, Californien, med en mission, der krævede grundlæggende studerende i den islamiske videnskabelige tradition såvel som i de kulturelle strømme og kritiske ideer, der formede det moderne samfund. Summer Arabic Intensive, et sprogprogram til beboelsessprog, var dets første akademiske tilbud, og bacheloruddannelsen bød sin indledende førsteårsskole velkommen i efteråret 2010. I marts 2015 opnåede Zaytuna akkreditering fra Western Association of Schools and Colleges og blev den første akkrediterede muslim college i USA.

I sommeren 2015 afsluttede Zaytuna sit træk til kvarteret Holy Hill, et multitro akademisk samfund i Berkeley, Californien, hvor kollegiet ejer tre bygninger, samlet kendt som den lavere campus.

Zaytunas lavere campus støder op til et af de førende forskningsuniversiteter i verden, University of California, Berkeley. Holy Hill er også hjemsted for Graduate Theological Union (GTU), det største konsortium af seminarier og akademiske centre for studiet af religion i nationen.

Dette samfund giver Zaytunas studerende og fakultet en enestående mulighed for at engagere sig i og uden for klasseværelset med uddannelsesmiljøer fra forskellige trostraditioner.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • Le Conte Avenue,2401, 94709, Berkeley

Spørgsmål