Keystone logo
Stipendier

Stipendier

Stipendier er økonomiske priser, der tilbydes af universiteter eller andre uddannelsesorganisationer for at støtte studerende økonomisk i deres studier. Stipendier uddeles efter økonomisk behov, akademisk evne, almenvellet, atletisk eller kunstnerisk evne eller en kombination af ovenstående.

 • College stipendier USA

  College stipendier USA

  College Scholarships USA (CSUSA) giver talentfulde studerende, der dyrker sport, mulighed for at studere på et amerikansk universitet og konkurrere i college-sport, mens de får et stipendium. Siden 2007 har CSUSA-medarbejdere hjulpet mere end 2300 studerende-atleter i en række sportsgrene fra hele verden med at forfølge deres ambition om at konkurrere i sport i kombination med videregående uddannelse. Udfyld den korte gratis vurderingsformular på deres hjemmeside for at finde ud af dine chancer for et stipendium.

  Ansøg her
 • Keystone-stipendier til kandidater

  Keystone-stipendier til kandidater

  Keystone Academic Solutions tilbyder postgraduate-stipendier til studerende over hele verden. Disse stipendier tilbydes studerende, der har en god akademisk baggrund og viser en stærk motivation til at transformere verden gennem deres uddannelse. Tilmeld dig her for at modtage opdateringer, når den næste gruppe stipendier annonceres!

  Ansøg her
 • Keystone-stipendier til studerende

  Keystone-stipendier til studerende

  Keystone Academic Solutions tilbyder bachelorstipendier til studerende over hele verden. Disse stipendier tilbydes studerende, der har en god akademisk baggrund og viser en stærk motivation til at transformere verden gennem deres uddannelse. Tilmeld dig her for at modtage opdateringer, når den næste gruppe stipendier annonceres!
  Ansøg her