Stipendier

Stipendier er økonomiske støtte, der tilbydes af universiteter eller andre uddannelsesorganisationer for at støtte studerende økonomisk under deres studier. Stipendier tildeles på baggrund af økonomisk behov, akademisk evne, det offentlige gode, atletiske eller kunstneriske evner eller en kombination af ovenstående.

Keystone-stipendier til bachelorstuderende

Keystone Academic Solutions tilbyder fire bachelorstipendier til en værdi af 2.000 USD hver. Stipendierne vil blive tilbudt studerende, der har en god akademisk baggrund og kan demonstrere en motivation til at transformere verden gennem deres uddannelse. Opret en konto på vores websteder, søg derefter efter studieprogrammer rundt om i verden, og send en forespørgsel. Ansøg om Keystone-stipendiet inden den 31. maj 2021, indsend et godkendelsesbrev fra et af de universiteter, som er anført på vores websteder, og modtag et af vores fire stipendier til at hjælpe med at finansiere dine studier!

Keystone-stipendier til kandidatstuderende

Keystone Academic Solutions tilbyder to kandidatstipendier til en værdi af 4.000 USD og 10.000 USD. Stipendierne vil blive tilbudt studerende, der har en god akademisk baggrund og kan demonstrere en motivation til at transformere verden gennem deres uddannelse. Opret en konto på vores websteder, søg derefter efter studieprogrammer rundt om i verden, og send en forespørgsel. Ansøg om Keystone-stipendiet inden den 31. maj 2021, indsend et godkendelsesbrev fra et af de universiteter, som er anført på vores websteder, og modtag et af vores fire stipendier til at hjælpe med at finansiere dine studier!