Universiteter i

Detaljerede oplysninger om forskellige studieretninger steder

Klik på nedenstående links for at læse om at studere i forskellige lande. Vi 'll give dig generelle fakta om landene, og fortælle dig om de lokale systemer for videregående uddannelse, studieafgifter, opbygningen af ​​et akademisk år, undersøge mulighederne for internationale studerende og meget mere. Du vil også finde nogle nyttige tips og praktiske oplysninger om sygesikring, studerende visa og leveomkostninger.

Globale muligheder for at tage en bachelor 's grad

Bacheloruddannelser er i stigende grad behov for entry-level job, som lande verden over overgangen fra industrisamfund-baseret at videnbaserede økonomier. Bachelorgrader findes i næsten alle akademisk disciplin tænkelige, herunder mange, som ikke eksisterede indtil for nylig, såsom informationsteknologi. Bacheloruddannelser er også kun udgangspunktet for studerende, der er interesserede i erhverv, der kræver en kandidatgrad, såsom rådgivning eller for studerende interesseret i at forfølge forsknings erhverv. Med tusindvis af gymnasier og universiteter til at vælge fra hele verden, bør man være i stand til at finde en skole, der er det perfekte match for deres universitetsstudier.

Der findes mange forskellige typer af gymnasier, universiteter og andre højere læreanstalter i hele verden.Selv om nogle institutioner award alle tre traditionelle niveauer af de videregående uddannelser grader (bachelor-, master-og ph.d.), nogle fokuserer udelukkende på bacheloruddannelser. Eleverne skal vælge den type skole, som bedst passer til deres behov. Universiteterne vil generelt give en elev med det bredeste udvalg af studiemuligheder, men gymnasier og andre institutioner kan tilbyde en specialiseret akademisk disciplin eller en mindre og mere personlig studiemiljø. Selvom detaljerne varierer fra land til land, hvilke typer af videregående uddannelsesinstitutioner generelt omfatter:

 • Forskningsuniversiteter, der award alle niveauer af grader i en bred vifte af akademiske discipliner
 • Handelshøjskoler, der fokuserer på business-relaterede grader, såsom finansiering, regnskab og markedsføring
 • Tekniske institutter, der fokuserer på grader i videnskab, teknologi, teknik og matematik
 • Art institutter, der fokuserer på kunst-relaterede grader og erhverv såsom fotografi, maleri og teater
 • Uddannelsesinstitutioner eller lærer skoler, der fokuserer på uddannelse grader for primære og sekundære uddannelsesniveau

Studerende interesseret i at tjene en bachelorgrad kan også overveje at studere i udlandet, især hvis de er interesseret i en meget specialiseret akademisk disciplin såsom en slags sprog eller regionale undersøgelser. Eleverne er mere mobile for alle niveauer af videregående uddannelse, med næsten fire millioner elever nu studere i udlandet hvert år. Ifølge FN for Uddannelse, Videnskab og Kultur (UNESCO) Institut for Statistik (UIS) , selv otte lande har flere studerende, der studerer i udlandet end hjemme, herunder Bermuda, Liechtenstein og Luxembourg. Mere end en fjerdedel af studerende, der studerer i udlandet, er fra østasiatiske og Stillehavet og omkring 15 procent hagl fra Nordamerika og Europa.Omkring 30 procent af de internationale studerende studerer i enten USA eller Storbritannien, efterfulgt af Australien (8 procent), Frankrig (7 procent) og Tyskland (6 procent).

Eleverne vil måske overveje at få en bachelorgrad i udlandet for en række årsager, herunder:

 • Evnen til at vælge fra en bred vifte af programmer i enhver akademisk disciplin, så eleven kan finde den bedst egnet til deres interesser og læringsstil.
 • Evnen til at studere et nyt sprog og tjene en grad relateret til det eller de lande, der taler dette sprog. For eksempel vil et af de bedste steder at lære kinesisk og om Kina naturligvis være i Kina!
 • At studere i en anden kultur. Studerende, der er interesseret i at forfølge en karriere i udenlandsk tjeneste eller international virksomhed vil få værdifuld erfaring fra nedsænkning i en anden kultur. Studerende, der studerer i udlandet, vil også gøre de internationale venner og livslang kontakter.
 • Øget sprogkundskaber, hvis modtagerlandet taler et andet sprog på studerendes modersmål.

Studerende planlægger at studere for en bachelorgrad måske overveje følgende, når de beslutter, om at studere på en institution i deres hjemland eller i udlandet:

 • Program omkostninger, herunder leveomkostninger. Gratis eller billig undervisning kan opvejes af en høj leveomkostninger og rejseudgifter. Men mange stipendium programmer er tilgængelige, som regel i både den studerendes hjemland og det land, hvor den studerende vil studere. Disse stipendieprogrammer dækker ofte levende og andre udgifter, foruden undervisning.
 • Sprogkundskaber kræves. Langt størstedelen af ​​bachelor-niveau programmer bliver undervist på modersmålet i det land, hvor den studerende vil studere. Studerende, der ikke allerede er dygtige i undervisningssproget kan være nødvendigt at bruge et ekstra år eller derover vinder denne færdighed. I tilfælde af en almindeligt talesprog, såsom engelsk, spansk eller fransk, kan den studerende sandsynligvis studere sproget og få færdigheder i deres hjemland, men mindre almindelige sprog, såsom serbisk, vil være bedst studeres i destinationslandet. Selv for et sprog, der er udbredt, vil mange studerende oplever, at de bedst lærer sproget i en total fordybelse miljø i modtagerlandet.
 • Typer af udbudte undersøgelser, såsom fuld tid eller deltid. De fleste internationale studerende, især undergraduates, forventes at studere på fuld tid, som de forfølger deres uddannelse. Dog kan nogle studerende, som allerede arbejder i et land, som udenlandske statsborgere være i stand til at forfølge en bachelorgrad på deltid, da de er primært i landet for at arbejde, ikke for at studere.
 • Virkning på familiemedlemmer, for studerende med familier. Familiemedlemmer kan være nødvendigt at indhente sprogkundskaber og skolegang og karriere planer kan blive afbrudt.

Tag dig tid nu til at tjekke bachelor uddannelser og universiteter fra hele verden. Hvis du ved hvad du leder efter, skal du klikke direkte på det pågældende land eller på specifikke programmer. Hvis du stadig ikke besluttet, tage lidt tid til at læse om de forskellige bacheloruddannelser tilgængelig i hele verden.

Læs mere Minimer