Læs den officielle beskrivelse

Universitetet sigter mod at spille en banebrydende rolle i fremskridt inden for sundhedsrelateret videnskab og teknologi, der fokuserer på fire områder: sundhedspolitik, humanmedicin, psykoterapi og rådgivning og neurorehabilitering.

Vores udviklingskursus, der skiller sig ud for deres internationale perspektiver, tværfagligt design og vægt på biomedicinsk og sundhedsøkonomi, vil være et værdifuldt supplement til de kurser, der tilbydes på Østrigs offentlige universiteter.

Et team af eksperter fra de offentlige videregående uddannelser og sundhedssektoren udgør universitetets rådgivende rådgivende bestyrelse. Universitetet trækker på ekspertise fra universitetet i Wien, Donau Universitet Krems, IMC Universitetet for Anvendte Videnskaber Krems, Wien Universitet for Teknologi, Nedre Østrigske hospitalet tillid NÖ Landeskliniken-Holding og University of Basel.

Mission statement

Fremtiden kræver nye perspektiver på sundhed. Løsninger skal findes på problemerne forårsaget af voksende befolkninger, længere levetid, eskalerende omkostninger og den stigende efterspørgsel efter højtkvalificerede eksperter.

Vi ser os selv som en pioner for innovation inden for uddannelse og forskning inden for medicin og sundhed og en katalysator for arbejde, som vil gavne samfundet som helhed.

Som en del af en banebrydende, holistisk tilgang, der ser sundhed som hjørnestenen i fysisk, mentalt og åndeligt velvære, har vi samlet fire discipliner, der har afgørende indflydelse på sundhedspolitikken - sundhedsvidenskab, humanmedicin, psykoterapi og rådgivning og neurorehabilitering - under sundhedsvidenskabens banner. Kurser med speciale i biomedicinsk teknik og sundhedsøkonomi er en vigtig del af vores uddannelser.

En stærk vægt på de indbyrdes forbundne områder inden for humanmedicin, biomedicinsk og sundhedsøkonomi er en anden del af vores integrerende tværfaglige filosofi. Samspillet mellem disse tre discipliner åbner nye områder for akademisk studie og forskning for sundhedspersonale, der har stor efterspørgsel på det internationale arbejdsmarked.

mål

Karl Landsteiner University of Health Sciences uddanner den næste generation af sundhedsforskere og læger. De vil være pionerer inden for nye forskningsområder og flagbærere for en tværfaglig tilgang til sundhed og medicin. De vil sætte nye standarder for forebyggelse, diagnose og behandling samt undersøgelse af 21-århundrede sygdomme og medicinske tilstande.

Gradprogrammer inden for sundhedslære, humanmedicin, psykoterapi og rådgivning og neurorehabilitering udvikler elevernes kommunikations-, faglige og problemløsende færdigheder. Vores netværk af partnerhospitaler i St. Pölten, Krems og Tulln gør det muligt for os at give de studerende en kvalitetssikret, forskningsrettet uddannelse og at udføre førsteklasses klinisk forskning med et stærkt internationalt ry.

Biomedicinsk og sundhedsøkonomi er nøglefokusområder på Karl Landsteiner Universitet. Begge disse emner er integreret i vores state-of-the-art pensum og væsentlige komponenter i vores uddannelser og forskningsinitiativer. Vores kandidater er i stand til at forstå implikationerne af innovationer inden for biomedicinsk teknik og håndtere de udfordringer, som sundhedspolitikker udgør.

Vores efterspørgselsdrevne uddannelser med deres stærke internationale fokus ligger til grund for førsteklasses uddannelse, nye erhverv, værdifuld forskning og innovativ forretning. Denne kombination giver patienterne adgang til topkvalitetshelsetjenester, der understøttes af avanceret undervisning, forskning og teknologi.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Karl Landsteiner University of Health Sciences

Bacheloruddannelsen Psykologi orienteret model på Bologna og opfylder kravene i henhold til § 7 stk. 1 punkt 2 i lov østrigske Psykologer, 2013. Det kombinerer psykologis ... [+]

Bacheloruddannelsen Psykologi orienteret model på Bologna og opfylder kravene i henhold til § 7 stk. 1 punkt 2 i lov østrigske Psykologer, 2013.

Det kombinerer psykologiske og psykosociale anvendelsesområder baseret på en videnskabeligt baseret praksis. Eleverne undervises væsentlige grundlaget for empirisk forskning. De får grundlæggende viden i alle større grene af psykologien som udvikling, sociale eller neuropsykologi. Baseret på dette fundament, der består af teoretisk viden, psykologiske handling kompetencer og centrale kvalifikationer til at passe folk blive yderligere udviklet, som er særligt relevante for senere professionelle liv.

En vellykket afslutning af bacheloruddannelsen Psykologi garanterer en fast læseplads i fremtiden Master studier psykologi ved KL.... [-]

Østrig Krems an der Donau
Oktober 2020
Tysk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk