University of Applied Arts Vienna

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet for Anvendt Kunst Wien er hjemsted for næsten 2.000 studerende, hvoraf mange kommer fra andre lande, både i Europa og i udlandet. Det brede spektrum af kunstneriske discipliner, suppleret med et stort antal videnskabelige emner, beriger bestemt den specielle atmosfære, der hersker i »Angewandte«.

Universitetsbegrebet som et sted for kritisk refleksion over ens personlige tankegang og handling, et sted hvor spørgsmål er vigtigere end patentløsninger - denne ide blomstrer på Angewandte. Undersøgelser er ikke begrænset til kun transport af kunstneriske teknikker og færdigheder. Frem for alt er udviklingen af ​​individuel kunstnerisk kreativitet og kritisk refleksion over ens arbejde baseret på teorier og koncepter vores vigtigste prioriteter. Studerende lærer og oplever kunst ikke kun som et mål i sig selv, men grundlæggende som et udgangspunkt og medium for kommunikation, hvor analysen af ​​betydningen og effekterne kunst har i samfundet spiller en vigtig rolle. Tilskyndelse til udviklingen af ​​kreative visioner og tilrettelæggelse af kunstneriske eksperimenter sammen med et engagement i teknisk ekspertise og konceptuel brilliance er de grundlæggende elementer i kvalitetsstandarden, som Angewandte sætter både lærere og elever.

Angewandte ser sig som et sted for gratis kunstnerisk og akademisk udtryk som et forum for åben debat og som et laboratorium for kunstneriske visioner, der udfolder deres potentialer i fremtidens samfund. Vores mål om at forblive en af ​​de bedste kunstskoler i verden er uløseligt forbundet med den konsekvente indsats, der investeres i fortsat at øge vores kvalitetsstandarder, den fortsatte fornyelse af kreative potentialer og vores kompromisløse fortalte om kunstnerisk og akademisk frihed.

Placeringer

Wien

Address
Universität für angewandte Kunst Wien
Oskar-Kokoschka-Platz 2

A-1010 Wien, Wien, Østrig